Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Perníková vila

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

katyvypl

Náročný

Doba přípravy 900 min Doba přípravy: 900 min

900 min (900 min příprava)

Suroviny

Porce: --

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 548 kJ /
2 043 kcal
Bílkoviny9,90 g
Tuky0,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 198 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy500,66 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: --

Zveřejněno 8. 12. 2013

Poznámka autora katyvypl

Je to moje první perníková "chaloupka", udělala jsem si vlastní návrh, na jedné straně má zimní zahradu a na druhé balkon. A ačkoli to byla opravdu piplačka, s výsledkem jsem spokojená. ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Perníková vila

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vr7W

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Perníková vila

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vr7W

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (26)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Je to nadherne, Katy. Ked som vcera upiekla pernicky, moj kanadan mi povedal, ze v zivote nic take dobre nejedol, ze si mam nechat patentovat perniky i korenie do nich. Schuti som sa zasmiala, lebo na SVK kazda druha zena perniky a medovniky dokaze upiect. Hold, sme sikovne :-)
Schvalne, zajtra mu ukazem tvoju vilu, aby videl, o com hovorim.
Si velmi sikovna, krasne. Posielam 16 bodik.:yes:

nááádhera:yes::-D

nádherné moc :yes::yes::-)

Betyna: Tak je to asi opravdu těmi bonpary... :-// Je to škoda. Holt značka ještě nemusí zaručovat kvalitu, že? ;-)

Tak jsem koukla do fotogalerie a loňské vitrážové perníčky tam nemám, zkusím zítra nahrát jestli je ještě najdu ve starém PC

katyvypl: nene já myslím že je to chyba těch BonParů, jak jsem psala v 16.28 - letos mi to taky poprvé vyteklo, i když předtím jsem dělala chaloupky a vitrážové perníčky bez problémů z tvrdých bonbónů z Lidlu. A to jsem měla na perníčkách dost velké ty vitráže, myslím že některé mám ve fotogalerii a vydržely. A letos z BonParů se mi to taky na 6 chaloupkách rozpustilo. Vloni jsem dělala i na podložce rybník...

Nooo:-O, na prvotinu veeelmi zdařilé:yes::yes::yes:

Perníčky i chaloupky jsem kdysi pekla a zdobila se svými neteřemi, tak vím, jaká je to práce, ale také vzpomínky.Chválím a zase schválím:yes::yes::yes::yes::yes::yes: Máš to nádherné a je v to vidět i kus srdce:-*:-*

Všem moc děkuji za krásné komentáře. :-K Okénka jsem dělala z originálních bonparů, ale jsem velmi zklamaná, protože domeček máme necelý týden a okénka mizí doslova před očima! :-O Nevím, čím to je, ale postupně se v okénkách začali dělat dírky a teď už opravdu ubývají. :-( Zdá se, že do konce roku budou úplně prázdá a budu je muset vyplnit nějakou barevnou průhlednou fólií. Asi je to vlivem tepla nebo vlhkosti vzduchu...

krásné:-K:yes:

Mě se to zdá smutné - ani vila, ani zámek, ani Svatovítská katedrála pro mě nikdy nebudou mít takové kouzlo, jako chaloupky a nejen ty perníkové. Asi ani nedokážu pochopit záměr téhle práce. Vidím jen precizní provedení hodně šikovných rukou a výsledek, který by mě doma nijak netěšil. Možná je to tím, že sama žiju v jedné takové hodně skromné chaloupce a jsem v podstatě asi i staromilec...

P.S. ta zimní zahrada je super!

:yes: ta je krásná! Já jsem pekla jako každoročně chaloupku a nevím proč se mi rozpustila ta okénka z bonparů - měla jsem koupené originál bon pari, vyteklo mi to na chaloupky (6 ks!) a musela jsem to setřít - naštěstí to šlo, a zamaskovat polevou... vloni jsempoužila takové tvrdé bonbóny z Lidlu a ty mi nevytekly...

je parádní, neměla bych tu trpělivost a ....... tak šikovné ruce.-):yes::yes::yes:

Tématické fráze:
originál zdobení perníkové chaloupky, pernikova chaloupka a pruhledna okynka, perniková chalupy, bonpary perníčky, pernikova chalupa, svícen z perníkové podložky, perníkove chaloupky, perníkova chalupy recept, jak na perníkovou vitráž, recept perníku na perníkové chalupy, medovniky.com, pernikova chalupa recepty, navrh na chaloupku pernikovou, sklo v perníkové chaloupce, zdobeni pernikove chalupy, koupene pernikove testo, velka pernikova chaloupka se zahradou, perníkove chalupy recepty, perníkové svícínky, perníčky recept na chalupu

Suroviny:
těsto perníkové, bílek, cukr moučkový, bon pari

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu