Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 006 kJ / 1 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,78 g |
Tuky | 199,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 246 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 14,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák zapečený v sýrovo-slaninovém bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WL6g
Moje poznámka
Květák zapečený v sýrovo-slaninovém bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WL6g
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 4 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 5 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 5 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 6 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňové muffiny
Slivci před 1 hodinou
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 3 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 3 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 4 hodinami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
TommyKoci před 4 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 5 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 5 hodinami
Tématické fráze:
zapékaná květáková hlava,
zapečená květáková hlava,
zapečený květák v bešamelu,
květák v bešamelu,
květák zapečený,
jak připravit květák,
květák recepty,
zapečený květák,
kvetak besamel,
zapečený květák vcelku,
zapečený květák vcelku,
květák,
jak připravit květák k obědu,
bešamel na květák,
jak připravit bešamel,
kvetak zapeceny v besamelu,
květák vcelku,
zapékaný květák a bešamelem,
bešamel ze smetany,
zapečený květák s anglickou
Suroviny:
květák,
slanina anglická vcelku,
cibule,
sýr tavený,
máslo,
mléko,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
petrželka,
ořech muškátový,
podravka,
pepř,
sůl
Komentáře (13)
Všem děkuji za milá slova a body - samozřejmě. Vařte a foťte!