Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 928 kJ / 1 178 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,81 g |
| Tuky | 9,89 g |
| Vláknina | 134,47 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,58 g |
| Sůl | 10,60 g |
| Sacharidy | 141,45 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.
Zveřejněno 18. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aztécká krkovice na víně v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y55z
Moje poznámka
Aztécká krkovice na víně v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y55z
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 12 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 9 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 12 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 12 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 13 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 13 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 14 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 14 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 14 hodinami
Tématické fráze:
krkovice na víně,
krkovice v ph,
ph ve víně,
krkovice na bílém víně,
jaké víno pod krkovice,
hovězí krkovička na víně,
ph vína,
marinovaná krkovička na víně,
marinovaná krkovice víno,
vaření krkovice na víně,
recepty pro ph,
recepty krkovice na víně,
ten.cz nová
Suroviny:
krkovice vepřová,
koření aztécký poklad,
cibule,
česnek,
celer,
mrkev,
jablko,
víno bílé,
balsamico,
podravka
Komentáře (6)
Jen mám dotaz, proč ten ocet, když máš kyselejší jablka a to víno? Jakou roli tam to balsamico hraje?