Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 986 kJ / 1 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 326,20 g |
Tuky | 14,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 770 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní sýr v kuřecí obálce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Q2Q
Moje poznámka
Pivní sýr v kuřecí obálce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Q2Q
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 7 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 9 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 11 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno 20. 6. 2025 21:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 42 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
IRBONA před 3 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
bretka před 3 hodinami
Knedlíky - blbouny s klevelou
MarketaAn před 4 hodinami
Závin z bramborového těsta plněný masem
Dasa18 před 4 hodinami
Drůbeží kostky v zelenině se slaninou
Bushmann před 5 hodinami
Bublanina
Levandule35 před 6 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 6 hodinami
Pomerančový dort z pohankové mouky
Majka214 před 8 hodinami
Tématické fráze:
babicovy dobroty 24.10.2009,
pivní sýr,
babicovy dobroty recepty 24.10.2009,
babicovy recepty 24.10.2009,
babicovy dobroty dnes 24.10.2009,
co se smradlavym s hermelínem,
sýr na opékání,
úprava pivního sýru,
tepelna+uprava+z+pivniho+syru,
jak vypada pivni syr,
jak upravit romadur,
jak upravit kuřecí zad.čtvrtky,
šlehaný pivní sýr,
pivni syry,
syr co tece,
babicovy dobroty brokolice sýrové omáčce,
co z pivniho syru,
výborný pivní sýr,
tepelná úprava romaduru,
úprava pivního sýra
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr pivní,
sůl,
pepř,
olej,
mouka hladká
Komentáře (18)
Zítra mám v plánu udělat šlehané bifteky od druhé Janinky, vše mám nachystané, tak snad budu pohybuschopná...
Hezký večer a děkuji za poslané body
Tento recept jsem vždy dělala jen s hermelínem, pivní sýr byl dnes premiéra. Ale má to velmi kladný dopad na naši kuchyni - přestože mi sýr při opékání na několika místech vytekl, v kuchyni to cítit není a tudíž se přestávám bát tepelné úpravy romaduru, syrečků a jiných milovaných pochutinek.
Až mě přestanou bolet záda a budu mít čas a náladu, vyhledám si všechny "voňavé" recepty zde a poukládám k realizaci...
Díky za body!!