Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 497 kJ / 2 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,48 g |
Tuky | 214,28 g |
Vláknina | 21,97 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 5,40 g |
Sacharidy | 35,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na uzeném česneku, čerstvé majoránce a slanině s domácím knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BmY
Moje poznámka
Králík na uzeném česneku, čerstvé majoránce a slanině s domácím knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BmY
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 17 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 3 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 5 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 6 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 6 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 7 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 7 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 8 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 8 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 8 hodinami
Tématické fráze:
uzený králík,
pečený králík,
uzený česnek,
králík na slanině,
jak vyudit kralika,
králík na majoránce,
co je uzený česnek,
recept kralik,
uzený králik recept,
jak udit kralika,
pečený králík recept,
při jaké teplotě péct králíka,
králík na česneku a pivu,
vývaru z králíka,
kralik na česneku a majoránce,
králík na česneku se špenátem,
uzený česnek recept,
pečený králík na česneku#utm_content=lista,
králík recepty,
zajíc na česneku
Suroviny:
králík,
slanina váhalova,
česnek uzený,
česnek uzený,
majoránka čerstvá,
koření nové koření,
bobkový list mletý,
cibule,
kmín drcený,
citron,
olej,
pepř černý,
sůl,
voda,
strouhanka
Komentáře (70)
Tak jestli mohu něco říct tak zkuste králíka - nasolíte pomažete rozmixovaným česnekem a pod poklicí nechte tak celou noc a pak máte li tu možnost si ho doma vyudit v udírně stačí jen do doby než chytne zlatou barvu a pak s nim do trouby a pod podléváním pěkně upéci .
K tomu klasický bramborový knedlík a já hóóóódně kyselé zelí.Já takto už udělal snad vše kuře kačku husu králíka i hovězí šál no fakt nemá chybu .Zkuste a pak pozor na prsty,sousedka si je málem ukousla jak dojížděla kosti!!!
Také bych uvítal, kdyby pod mnou vloženými recepty nebyly komentáře mazány, ať jsou jakékoli
A teď prosím, paní "Mazanici ", nebo pana "Mazance" ,ať to smaže !