Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 387 kJ / 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,46 g |
Tuky | 57,63 g |
Vláknina | 8,15 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 133 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 51,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na paprice V
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3OA4
Moje poznámka
Kuře na paprice V
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3OA4
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudličky na mrkvi s pórkem
wimra před 12 minutami
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou
Aleister před 17 minutami
Koprová omáčka
Elis_131 před 1 hodinou
Tvarohová bábovka (vláčná)
Mafia před 1 hodinou
Kuřecí na liškách a tymiánu
Piedra před 1 hodinou
Strouhaný koláč
Sarka531 před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Hannah64 před 1 hodinou
Cuketové brownies
verisek08 před 4 hodinami
Bramboráky nastavované kuskusem s hlívou
ZboSy před 4 hodinami
Cuketová polévka s nivou
Glapet před 5 hodinami
Tématické fráze:
kure na paprice albert,
kuře na paprice v troubě,
kuže na paprice,
kuřa na paprice,
kuřecí čtvrtky na paprice,
kuře na papric,
kuře na paprice,
kuře na paprice pro začátečníky,
kuře na paprice z trouby,
kuře na paprice se smetanou,
kuře na paprice bobkový list,
kuřecí nohy na paprice,
kure na paprice z kurecich ctvrtek,
kuřátko na paprice,
kuře na paprice v v troubě,
ctvrtky na paprice,
kuř na na paprice,
kure na paprice recept,
recept kuře na paprice se smetanou albert,
kure na paprice jinak z prostreno
Suroviny:
stehno kuřecí,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
smetana 12%,
vývar drůbeží,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (9)