Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 387 kJ / 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,46 g |
Tuky | 57,63 g |
Vláknina | 8,15 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 133 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 51,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na paprice V
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3OA4
Moje poznámka
Kuře na paprice V
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3OA4
Nejnovější recepty
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 11 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno před 18 hodinami
Kančí řízky se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Sachr dort z jablek
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavliny halušky
terundela před 4 minutami
Hrnková bábovka
lunav1 před 2 hodinami
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 12 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 13 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 15 hodinami
Cikánské kuře
Sahula před 15 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 16 hodinami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 16 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
76alena před 16 hodinami
Tématické fráze:
kure na paprice albert,
kuře na paprice v troubě,
kuže na paprice,
kuřa na paprice,
kuřecí čtvrtky na paprice,
kuře na papric,
kuře na paprice,
kuře na paprice pro začátečníky,
kuře na paprice z trouby,
kuře na paprice se smetanou,
kuře na paprice bobkový list,
kuřecí nohy na paprice,
kure na paprice z kurecich ctvrtek,
kuřátko na paprice,
kuře na paprice v v troubě,
ctvrtky na paprice,
kuř na na paprice,
kure na paprice recept,
recept kuře na paprice se smetanou albert,
kure na paprice jinak z prostreno
Suroviny:
stehno kuřecí,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
smetana 12%,
vývar drůbeží,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (9)