Bramborák POHODA
Dozlatova usmažené bramboráky najdeme ve stánku s jídlem na každé pouti. Bramborák zvaný pohoda v ústech krásně křupne a vy ucítíte chuť majoránky, česneku a brambor. Připravit je zvládnete během půlhodiny.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborák POHODA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lL1r
Moje poznámka
Bramborák POHODA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lL1r
Nejnovější recepty
Kostky zadního hovězího pečené s česnekem v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Vydatná čočková polévka jako hlavní chod
Přidáno před 3 hodinami
Slaný koláč se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Sýrovo-celerová kapsa
Přidáno před 3 hodinami
Závitky z tresky tmavé na italský způsob
Přidáno před 3 hodinami
Slaný koláč s hermelínem a hruškou
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronovo - česnekový zázrak
monyss před 24 minutami
Kuřecí nudličky s pórkem a nivou
tomikk81 před 1 hodinou
Koprová omáčka
4Kala před 1 hodinou
Slezské kysané zelí podle ČSN
KatkaCechova před 1 hodinou
Domácí chilli pasta (sambal oelek)
Marketa75 před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
matmina před 4 hodinami
Vepřové s kukuřicí, hráškem a další zeleninou
trdlo před 4 hodinami
Rizoto s lososem
Danoouch před 4 hodinami
Kuře na smetaně
Chabal před 4 hodinami
Dýňová polévka se smetanou
martiline před 5 hodinami
Tématické fráze:
bramboráky,
bramborácky,
bramborák bez vajec,
jak udělat bramborák,
jak udelat bramboraky,
bramborák,
tncz nova,
klasický bramborák,
bramboraky bez vajec,
bramborák nahrubo,
top recepty bramborák,
recepty bramborák,
recept na bramborák,
pohoda.cz,
bramboráky nahrubo,
nemastné bramboráky,
tn.cz,
jak strouhat brambory na bramboráky,
bramborak bez vejce,
top recepty bramboráky
Suroviny:
brambory,
česnek,
majoránka,
olej,
sůl
Komentáře (42)
( Já jsem v tomhle asi divná, nechápu moc bramboráky ve kterých je vejce, mouka, ještě třeba mléko...prostě kaše....Stejně to mám s lečem rozvařeným na kaši....)
Nezlobíš. Musím umět svoje chutě ovládat, ne?
Souhlasím s Jitkou suchý bramborák není bramborák, bez sádla to prostě nejde
chocolate: jj, tyhle nebyly na ubrousku - chtěla jsem fotku venku, slunko už zapadalo, tak jsem hned s prvníma hotovýma hnala ven fotit neteř.....ale jak jsem psala, tuk se dá odsát na ubrousku, tyhle bramboráky máme jen na chuť a navíc - mě osobně se zdá, že ty z brambor strouhaných nahrubo, jsou "dietnější".
Nebo - jak píšeš, bramboráky bývají mastnější a kdo si hlídá tajli nebo ho zlobí žlučník, ať si uvaří zeleninku
Tím končím (i možnou budoucí) debatu k zlé, zlé mastnotě bramboráků....
BUBAK:
nigina: ne, nemusí se dělat dlouho, smaží se jako ty klasické. Drží pohromadě hezky, myslím, že díky škrobu, který je v bramborech
Tak jen doufám, že to zase někdo nepřelouská jako rýpání a kritiku.
Ty z fotek jsou včera dělané.