Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové plátky v alobalu

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 004 kJ /
240 kcal
Bílkoviny17,08 g
Tuky3,85 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 58 mg
Sodík 695 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy30,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso lehce naklepeme, osolíme a vložíme na čtyři pláty alobalu potřené olejem. Krok 2: Každý plátek pokapeme sójovou omáčkou, navršíme na něj pórek pokrájený na tenká kolečka, polovinu oloupané hrušky a plátek šunky. Krok 3: Podlijeme vodou, alobal dobře uzavřeme aby při pečení nevytékala šťáva. Krok 4: Pečeme buď na grilu nebo v dobře vyhřáté troubě.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové plátky v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7LA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové plátky v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7LA

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

mám dotaz - v čem pečete (plech, zapékací mísa) - většinou se mi maso v alobalu zespodu připeče

Vyborne,prekvapilo me to:-p

:-p dělávám podobně, jen dávám více zeleniny - cuketu,papriku:-O, nebo lečo atd. vršek zakryji plát.sýrem:-!;-):-p:yes:

vypadá to úžasně. Hned to o víkendu vyzkouším :yes:

Vynikající :yes::yes::yes: +;-)

Tématické fráze:
vepřová kýta plátky recepty, vepřová kýta recepty, veprova kyta platky, plátky z vepřové kýty, kýta v alobalu, vepřové maso v alobalu, vepřové plátky, měšec z vepřového v alobalu, vepřové plátky z kýty, jak udělat vepřové plátky, vepřové plátky recept, měšce v alobalu, vepřová kýta na plátky, kýta na grilu v alobalu, měšec v alobalu, vepřová kýta plátky recept, vepřové plátky recepty, maso zapečené v alobalu, platky veprove kyty, maso v alobalu

Suroviny:
kýta vepřová, omáčka sojová, pórek, hruška, šunka, sůl, voda, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu