Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 993 kJ / 1 671 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,99 g |
| Tuky | 140,14 g |
| Vláknina | 34,63 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,82 g |
| Sůl | 6,91 g |
| Sacharidy | 73,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy na slanině, dušené v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MgMB
Moje poznámka
Býčí žlázy na slanině, dušené v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MgMB
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 11 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 8 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 11 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 12 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 12 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 12 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 13 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 13 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 14 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
jak uvařit býčí žlázy,
recept na býčí žlázy,
byci zlazy recepty,
recepty na byčí žlázy,
tncz nova levné recepty ládi hrušky 24.3.2014,
byčí žlázy jídlo,
býčí žlázy recept,
co uvařit z býčích žláz,
kolik potreba hlavkoveho zeli na 10 porci,
býčí koule maso ráda recepty,
dušené zelí,
žlázy býčí recept,
menu domu srdce na slanině,
recepty býčí koule,
býčí koule,
recept byčí žlázy,
příprava býčích žláz,
dusene cerv.zeli sladke,
detsky byci
Suroviny:
býčí žláza,
slanina,
zelí bílé hlávkové,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
bujón zeleninový,
česnek,
solamyl,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (22)
Ale chápu Špagetku,že jak byla rozepsaná,tak jste se v tom svezly všechny.Marie tady totiž se žaludečními problémy úřadovala už předešlý den a její komentř byl odstraněný
A pro brášku,ať vypadá ještě mlaději z nich můžeš přichystat,až Ti je přiveze nějakou dobrotu
Tak ať se podaří
Já si dávám práci s fotopostupem a popisky hlavně pro ty uživatele,kteří to dovedou ocenit a těch je tady naštěstí větší množství
srettka:Srettulínku,v zásobě už nemám kulikuli žádné
Ivana Ch:Já,než bych vyhodila hrnec,tak bych rozhodně nekupovala maso u kterého bych si nebyla jista,že ho pozřu
Ivina:Vemínko u nás mívají celkem často.Připravuji ho jako ledvinky,nebo guláš-je velice chutné
mirca75:Miruš,ráda Tě tady po dlouhé době vidím
spagetka:Ladi,jako by jsi to tady neznala
Marie:úplně stejně napsaný komentář jako pod včerejším nickem Majda
Máte můj obdiv,že když víte,že se vám dělá z býčích žláz nevolno,tak i přesto pokračujete ve čtení receptu
Každý normální člověk,než by se pozvracel ze suroviny,kterou nemusí,raději recept přeskočí a jde tam,kde je to jeho oku lahodící
A teď z jiného soudku, viděla jsem naprosto super objektivní reportáž o tom, jak jsou zdraví v naší výživě brouci díky proteinům atd. V jiných lokalitách se tím živěj. Já bych to nejedla, ale nikdy na to neřeknu, že je to hnusný.
Marie:Holky vůbec se Vám nedivím, já jsem na tom zrovna tak, kdysi dávno taky vyletěl hrnec do rokle, to u nás popelnice ještě nebyly.Nikdy víc je do kuchyně nechci.