Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 993 kJ / 1 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,99 g |
Tuky | 140,14 g |
Vláknina | 34,63 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 6,91 g |
Sacharidy | 73,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy na slanině, dušené v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MgMB
Moje poznámka
Býčí žlázy na slanině, dušené v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MgMB
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 4 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 7 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 12 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 1 hodinou
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 3 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 4 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 5 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
jak uvařit býčí žlázy,
recept na býčí žlázy,
byci zlazy recepty,
recepty na byčí žlázy,
tncz nova levné recepty ládi hrušky 24.3.2014,
byčí žlázy jídlo,
býčí žlázy recept,
co uvařit z býčích žláz,
kolik potreba hlavkoveho zeli na 10 porci,
býčí koule maso ráda recepty,
dušené zelí,
žlázy býčí recept,
menu domu srdce na slanině,
recepty býčí koule,
býčí koule,
recept byčí žlázy,
příprava býčích žláz,
dusene cerv.zeli sladke,
detsky byci
Suroviny:
býčí žláza,
slanina,
zelí bílé hlávkové,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
bujón zeleninový,
česnek,
solamyl,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (22)
Ale chápu Špagetku,že jak byla rozepsaná,tak jste se v tom svezly všechny.Marie tady totiž se žaludečními problémy úřadovala už předešlý den a její komentř byl odstraněný
A pro brášku,ať vypadá ještě mlaději z nich můžeš přichystat,až Ti je přiveze nějakou dobrotu
Tak ať se podaří
Já si dávám práci s fotopostupem a popisky hlavně pro ty uživatele,kteří to dovedou ocenit a těch je tady naštěstí větší množství
srettka:Srettulínku,v zásobě už nemám kulikuli žádné
Ivana Ch:Já,než bych vyhodila hrnec,tak bych rozhodně nekupovala maso u kterého bych si nebyla jista,že ho pozřu
Ivina:Vemínko u nás mívají celkem často.Připravuji ho jako ledvinky,nebo guláš-je velice chutné
mirca75:Miruš,ráda Tě tady po dlouhé době vidím
spagetka:Ladi,jako by jsi to tady neznala
Marie:úplně stejně napsaný komentář jako pod včerejším nickem Majda
Máte můj obdiv,že když víte,že se vám dělá z býčích žláz nevolno,tak i přesto pokračujete ve čtení receptu
Každý normální člověk,než by se pozvracel ze suroviny,kterou nemusí,raději recept přeskočí a jde tam,kde je to jeho oku lahodící
A teď z jiného soudku, viděla jsem naprosto super objektivní reportáž o tom, jak jsou zdraví v naší výživě brouci díky proteinům atd. V jiných lokalitách se tím živěj. Já bych to nejedla, ale nikdy na to neřeknu, že je to hnusný.
Marie:Holky vůbec se Vám nedivím, já jsem na tom zrovna tak, kdysi dávno taky vyletěl hrnec do rokle, to u nás popelnice ještě nebyly.Nikdy víc je do kuchyně nechci.