Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 894 kJ / 2 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,80 g |
Tuky | 34,95 g |
Vláknina | 18,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,61 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 384,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sezamové špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bpl2
Moje poznámka
Sezamové špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bpl2
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 1 hodinou
Výborná houbová omáčka
Sahula před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 3 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 3 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 4 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 4 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 5 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 5 hodinami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 6 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 7 hodinami
Tématické fráze:
poliš na vodu,
pečivo se sezamem,
poliš,
sezamové pečivo,
sezamove recepty,
sezamove pecivo recepty,
sezamové tyčinky v karamelu recept,
sezamového pecivo,
poliš na pečení,
špička obecná recept,
spicky recept,
kureci prsicka se sezamovou krustou,
poliš pečení,
primapekarna.estranky.cz,
špička obecná rercepty
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
droždí,
voda,
olej,
sůl,
solamyl,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
semínka sezamová
Komentáře (26)
A pro některé z vás
- mají velký vliv i na zbarvení pečiva při pečení
- jsou bohaté na enzymy a snadno zkvasitelné cukry, které jsou první potravou kvasinek a urychlují tak jejich množení
- je třeba je přidávat přímo do omládku nebo poliše....při přidání sladového výtažku až do těsta bychom tak využili pouze cukry, v ní obsažené, ale už ne enzymy.
http://www.primapekarna.estranky.cz/img/mid/315/97...