Postup přípravy
BOHUŽEL NEMÁM FOTO NA TALÍŘKU, BYLO NÁS TADY HODNĚ A FOTIT JSEM NESTÍHALA
Zveřejněno 12. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jezevec na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jz09
Moje poznámka
Jezevec na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jz09
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 7 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 14 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 15 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 16 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 2 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 2 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 2 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 3 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 4 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 5 hodinami
Uherská pěna
Daami před 6 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 7 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 7 hodinami
Tématické fráze:
pečený jezevec,
recept na jezevce,
recepty z jezevce,
jezevčí maso,
maso z jezevce,
sádlo z jezevce,
recepty na jezevce,
příprava jezevce,
jak upéct jezevce,
jak naložit jezevce,
jezevec příprava,
jídlo z jezevce,
jezevec obecný,
recept z jezevce,
jezevčí sádlo,
jezevec maso,
co žere jezevec,
jezevec lesní recept,
jak uvarit jezevce,
jezevec lesní recepty
Suroviny:
zelenina kořenová,
cibule,
česnek,
sůl,
cukr,
olej,
maso jezevčí,
špek,
koření na divočinu
Komentáře (65)
jsem 5let dělal dozvěřiny!Maso chuti medvědího,ale mněkčí.Slanina,
cibule,rasjčata,paprika,koření.Dvě hodiny podusit,dochutit a jako
přílohu vařený brambor.Volá na mně žena ať si příjdu pro odmněnu,jsme sami doma.Tak čau
A co takhle netopýr v pivním těstíčku? Nebo vraní polévka? Ta prý chutná o sto procent líp než kuřecí vývar. Jako dezert bych přidal pražené cvrčky s karamelem. A k večerní grilovačce po vzoru obyvatel rovníkové Afriky, křupavé pavouky větších rozměrů.
Šavli-promiň