Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 181 kJ / 1 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,97 g |
Tuky | 62,52 g |
Vláknina | 8,42 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 193,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Editiny plundrové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rr6Y
Moje poznámka
Editiny plundrové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rr6Y
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 44 minutami
Broskvový džem
Annanas před 52 minutami
Červená řepa
radbastim před 2 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 2 hodinami
Kounický kotlet
Kajkajak před 3 hodinami
Tradiční špagety Carbonara
Styliane před 3 hodinami
Plněné papriky
Rebeca před 3 hodinami
Kuřecí nudličky na mrkvi s pórkem
wimra před 5 hodinami
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou
Aleister před 5 hodinami
Koprová omáčka
Elis_131 před 5 hodinami
Tématické fráze:
nafouknuté rohlíčky,
recept na plundrove rohliky,
rohlíčky z plundrové ho těsto,
plundrové pirožky,
plundrové těsto na slano,
plundrové těsto slané,
rohlíčky z plundrového těsta,
orechove rohlicky plundrove testo,
plundrove ořechové rohlíčky,
rohlíčky nafouknuté,
plundrové ořechové domácí rohlíky,
zabaleni loupáčky,
ořechové rohlíčky z plundrového těsta,
plundrové těsto s mákem,
plundrovy rohlíček,
recept na plundrové těsto,
rohlíky z plundroveho testa,
nafouknuté ořechové rohlíčky,
plundrové recepty na slaný,
plundrovaný rohlíček recept
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
máslo,
sůl,
cukr,
droždí,
mléko,
cukr moučkový,
mák
Komentáře (29)
Jsem ráda, že vám chutnaly
Delala jsem je naslano, ale priste zkusim urcite i nasladko, presne podle receptu.
Ze zkušenosti vím, že lepší je pečivo nedosolené než přesolené.