Suroviny
Porce: 5-7
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 142 kJ / 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,68 g |
Tuky | 31,06 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 331 mg |
Sodík | 176 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 73,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí fettuccine v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EEx
Moje poznámka
Domácí fettuccine v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EEx
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 11 minutami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 3 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 4 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 5 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 5 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 7 hodinami
Tématické fráze:
fetuciny,
domácí výrobky z rajčat,
domaci rajcatova omacka,
domácí omáčka z rajčat,
domácí rajčatový protlak,
fettuccine recept,
fettuccine testo,
fetucinne,
těsto na fettuccine,
domácí rajčatové omáčky,
těsto na fetuçiny,
recept fetučiny,
omáčka na těstoviny domácí výroba,
co je to fettuccine,
recept na domácí rajčatový protlak mixer,
recept na domácí fazole v rajčatové omáčce,
domácí výroba chilli omáčky,
fetucviny,
domácí fetuccuny,
omáčka na fetuciny recept
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
olej,
protlak rajčatový,
maso mleté,
chilli paprika čerstvá,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá,
sýr
Komentáře (19)
Na sníh mám takový plochý rovný nástavec, nejen na sníh, ale i na rozetření třeba žloutků do hladka. I když tam je pak ještě podobný nástavec s otvůrky na napěnění, ale to jde pomaleji.
Máš pravdu, že záleží na výrobci, jak si to pojmenuje, jenže právě, pak si to zafixuješ podle svého.
Je pravda,že v dnešní době je hodně druhů mixérů a robotů,ale já být začátečník ve vaření,asi bych také použila ten obyčejný mixér
Bylo by fajn,kdyby autorka rcp raději ten mixér přepsala
Jinak recept,jako takový se mi líbí