Suroviny
Porce: 5-7
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 142 kJ / 751 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 42,68 g | 
| Tuky | 31,06 g | 
| Vláknina | 3,00 g | 
| Cholesterol | 331 mg | 
| Sodík | 176 mg | 
| Sůl | 0,36 g | 
| Sacharidy | 73,70 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Domácí fettuccine v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EEx
Moje poznámka
					
				
Domácí fettuccine v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EEx
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 23 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 24 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 28 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 58 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							fetuciny, 
						
						
							domácí výrobky z rajčat, 
						
						
							domaci rajcatova omacka, 
						
						
							domácí omáčka z rajčat, 
						
						
							domácí rajčatový protlak, 
						
						
							fettuccine recept, 
						
						
							fettuccine testo, 
						
						
							fetucinne, 
						
						
							těsto na fettuccine, 
						
						
							domácí rajčatové omáčky, 
						
						
							těsto na fetuçiny, 
						
						
							recept fetučiny, 
						
						
							omáčka na těstoviny domácí výroba, 
						
						
							co je to fettuccine, 
						
						
							recept na domácí rajčatový protlak mixer, 
						
						
							recept na domácí fazole v rajčatové omáčce, 
						
						
							domácí výroba chilli omáčky, 
						
						
							fetucviny, 
						
						
							domácí fetuccuny, 
						
						
							omáčka na fetuciny recept
						
					
						Suroviny:
						
							vejce, 
						
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							olej, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							maso mleté, 
						
						
							chilli paprika čerstvá, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							bazalka čerstvá, 
						
						
							sýr
						
					
	
			
	
Komentáře (19)
Na sníh mám takový plochý rovný nástavec, nejen na sníh, ale i na rozetření třeba žloutků do hladka. I když tam je pak ještě podobný nástavec s otvůrky na napěnění, ale to jde pomaleji.
Máš pravdu, že záleží na výrobci, jak si to pojmenuje, jenže právě, pak si to zafixuješ podle svého.
Je pravda,že v dnešní době je hodně druhů mixérů a robotů,ale já být začátečník ve vaření,asi bych také použila ten obyčejný mixér
Bylo by fajn,kdyby autorka rcp raději ten mixér přepsala
Jinak recept,jako takový se mi líbí