Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 936 kJ / 1 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,42 g |
Tuky | 115,48 g |
Vláknina | 1,30 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 3,01 g |
Sůl | 7,38 g |
Sacharidy | 25,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák zapékaný s paprikou a Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVk5
Moje poznámka
Květák zapékaný s paprikou a Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVk5
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 8 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
ferda30 před 41 minutami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 3 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 3 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 4 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 6 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 6 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 8 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
zapekaný květák,
recepty z květáku,
zapečený květák s paprikou,
recepty na květák,
květák recept,
recepty zapékaný květák,
chipsy z květáku,
recept z květáku,
recept na zapékaný květák,
květák s paprikou,
zapečený květák,
květák zapečený s paprikou,
kvetak s nivou,
recepty s květákem,
květák niva,
květák - recepty,
květákové recepty,
porik,
zapékaný květák recept
Suroviny:
sušená bazalka,
sýr niva,
vejce,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá zelená,
petrželka sušená,
květák,
smetana na vaření,
pórek,
pepř
Komentáře (9)