Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 862 kJ / 1 162 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,52 g |
| Tuky | 75,12 g |
| Vláknina | 2,64 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 520 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 76,64 g |
Postup přípravy
Kdo nemusí dia, tak si pocukruje cukrem.
Zveřejněno 12. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný koláč pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVEZ
Moje poznámka
Ovocný koláč pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVEZ
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 12 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 12 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 13 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 13 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 13 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 6 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 6 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 6 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 8 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 10 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 10 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 11 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 11 hodinami
Tématické fráze:
koláč pro diabetiky,
koláče pro diabetiky,
pečeme pro diabetiky,
peceni pro diabetiky,
cukr na pečení pro diabetiky,
pečeme pro diabetiky recepty,
cukr pro diabetiky,
ovocný koláč bez cukru,
koláč pro diabetika,
recepty pečení pro diabetiky,
pečeme pro diabetika,
dietní ovocný koláč,
recepty pro diabetiky,
tvarohový koláč pro diabetiky,
moučník pro diabetiky,
bublanina pro diabetiky,
cukr pro diabetiky na pečení,
koláče pro diabetiky recepty,
kolace pro dijabetiky.com,
moucniky pro diabetiky
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
olej,
voda,
sladidlo,
prášek do pečiva
Komentáře (13)
Jinak pro diabetiky peču ze špaldovky, polohrubá je méně vhodná, zvyšuje hladinu cukru víc než špaldovka. Ale borůvky to rozhodně napravěj, ještě bych přidala skořici
A vypadá to dobře