Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 825 kJ / 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,90 g |
Tuky | 0,47 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 133 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 39,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7L4
Moje poznámka
Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7L4
Nejnovější recepty
Švestkový džem
Přidáno před 2 minutami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 3 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 6 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 19 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 19 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzený losos se špenátem a cibulovou rýží
imzlin@seznam.cz před 28 minutami
Teplý salát ze zelené čočky s filátkem z tresky
TondaJ před 43 minutami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
MichalBorna před 1 hodinou
Čalamáda "Uncle Bens"
JitkaSubertova před 1 hodinou
Překvapivá, smažená drůbeží játra
skrona před 3 hodinami
Lehký salát z ledového salátu
helen.fon@seznam.cz před 5 hodinami
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 13 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 13 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 13 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
varena slehacka,
krém z vařené šlehačky,
italská šlehačka,
italská vařená šlehačka,
vařená šlehačka recept,
žloutky a xanthan šlehačky,
italsá vařená šlehačka,
vařená šlehačka , recept na krém,
vegan slehacka,
pravá šlehačka,
slehačka s bílky,
italský sněhový krém,
u vařéna šlehačka s krémem,
italský sněhový krém.cz,
vařené šlehané bílky,
italský bílkovy krem,
pravá šlehačka recept,
italský chleba recept,
prava italsa tiramisu,
do čeho přidat xanthan do kremu
Suroviny:
voda,
želatina,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
bílek
Komentáře (5)
Na fotce vypada normalne slehackove, kdybys nerekla, tak neuverim. Co by asi rekla tahle slehacka na celozrnnou nebo treba nejakou alternativni mouku, ale to uz chci az moc
Dík za odpoveď, recept je veľmi zaujímavý, pre mňa neznámy.