Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 477 kJ / 353 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,50 g |
| Tuky | 2,00 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 35 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 75,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hroznové víno pečlivě očistíme, naskládáme do zavařovací sklenice spolu s feferonkami, těch dáme podle chuti.
Krok 2: Zalijeme nálevem a zavaříme jen tak, aby se chytilo víčko. Aby bobule zůstaly křupavé.
Krok 3: Variantou je zalít hrozno nálevem z feferonů. V tom případě uděláme ostrým nožem u stopky křížek. Tato varianta je rychlejší, hrozno natáhne ostrost do několika dní, ale chce to pořádné feferonky, žádné kozí rohy. Pořádnou divokost.
Zveřejněno 4. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ančkine hrozno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XLZo
Moje poznámka
Ančkine hrozno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XLZo
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 3 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 4 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráčky
Anickamanicka před 58 minutami
Domácí langoše
Jurkano před 1 hodinou
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 2 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 2 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 2 hodinami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 2 hodinami
Tématické fráze:
hrozno,
jak naložit hroznové víno,
hroznové víno recepty,
hrozno recepty,
recepty z hroznového vína,
hroznové víno-zavařenina,
hroznove vino s feferonkou,
hrozno recept,
zavarenina z hroznového vina,
hroznová zavařenina,
hroznove čatní,
jak nalozit domaci vino,
naložit vino,
recept na vino z hrozna,
recepty hrozno,
zavařeniny hrozno,
zavařené hrozno,
kozí rohy s hrozny,
hroznové víno zavařenina,
hrozno foto
Suroviny:
víno hroznové,
feferonka,
deko
Komentáře (16)
Pan vrchní to tam v té vinárně vyřešil šalamounsky, podává víno z Rakous. A když jsme u Rakouska, nemuselo mu být, pře sto lety jen ouzko, mohlo mu být i "hrozno" viz Slovník spisovného jazyka českého II str. 98.
Ale možná si mažete chléb másalou.
P.S. Tá fotka v profile je aktuálna?
http://www.toprecepty.cz/recept/6890-meloun--s-fef...
Miloš, díky za recept