Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 169 kJ / 4 582 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,47 g |
Tuky | 227,24 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 541,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mramorový korpus se šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4QL0
Moje poznámka
Mramorový korpus se šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4QL0
Nejnovější recepty
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 3 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 4 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 21 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno 9. 7. 2025 08:42
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno 9. 7. 2025 08:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková kuřecí prsíčka v sýrové, smetanové omáčce
wimra před 22 minutami
Hrníčková bábovka
Ajisek před 27 minutami
Brownie
petramotlickova před 37 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
radbastim před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Bettynka_ před 2 hodinami
Rybízový sirup
esso před 2 hodinami
Brusinky z rybízu
esso před 2 hodinami
Květák smažený v troubě
Wanilor před 3 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
jalamo před 4 hodinami
Teplý těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec před 5 hodinami
Tématické fráze:
piškotovy mramorový a čokoládovy korpus,
dort kuželky,
slehackovy korpus,
mramorový dort se šlehačkou,
dort kuželka,
mramorovy korpus na dort,
vláčný korpus,
velký korpus na dorty recepty plech,
těsto na korpus,
dortové korpusy vyzkoušené,
mramorové těsto,
korpus na dort recept,
dort ve tvaru kuželky,
vláčný dort,
dort k druhym narozeninam,
recept na korpus,
dortové těsto mramorové vláčné,
korpus na šlehačkový dort,
jak dlouho pečeme korpus,
vlacny korpus na dort
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
olej,
voda,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
kakao,
smetana ke šlehání,
čokoláda na vaření,
šlehačka,
ztužovač
Komentáře (33)
samozrejme,nekteri si lamali hlavu jak se to dela,aby byl tak pekne mramorovy
mam ted jasno co budu priste zase pect
Nejsem odbornik na dorty,udelam za rok tak 2,jsem spise na buchty a cukrovi,ale rada zkousim nove peceni.Tenhle recept predcil me ocekavani,je fakt super,testo se dela perfektne a krem taky
Na tenhle recept mi dala tip sestra,ze je to ted v cechach hit,ani se nedivim
Jitko, není to můj recept, ale se šlehačkou Rama cremefine na šlehání mám velké zkušenosti a jsem s ní max. spokojená, drží pěkně tvar i 3 dny (to mám vyzkoušené). Jinou už nepoužívám. Když chci kakaovou, šlehám přímo s kakaem, je to rychlovka.
A pokud upečeš dort se vším všudy den dopředu - je spíš výhodou, protože se pěkně uleží, krém ztuhne a bude se ti dort pěkně krájet.
Přeji,ať se dílo podaří