Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 847 kJ / 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 15,14 g |
Vláknina | 6,62 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,70 g |
Postup přípravy
Podáváme s knedlíky nebo rýži.
Zveřejněno 4. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Debrecínské vepřové kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0yQL
Moje poznámka
Debrecínské vepřové kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0yQL
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 11 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 15 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 15 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 4 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 5 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 5 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 7 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 8 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 8 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 9 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 9 hodinami
Tématické fráze:
debrecínské kotlety,
debrecínské nudličky,
kotlety na kave,
debrecínská kotleta,
co je debrecínské maso,
debrecinsky kotlet,
recepty vepřová kotleta,
veprova kotletabpo debrecinsku,
debrecínské vepřové nudličky,
kotlet debrecinský,
vepřá kotleta,
debrecínské plátky,
vepřové debrecínské plátky - recept,
debrecínské vepřového masa,
top recepty veprova kotleta,
vepřový kotlet,
vepřé kotletyrecept,
debrecínské kotlet,
debrecínské vepřové,
debrecínské kotlety recept
Suroviny:
kotleta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
sádlo,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
nožička vepřová,
okurky sterilované,
mouka hladká
Komentáře (5)