Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na plechovce piva.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1zXP
Moje poznámka
Kuře na plechovce piva.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1zXP
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 4 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 4 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 4 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 4 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 5 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 7 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 8 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 9 hodinami
Tématické fráze:
kuře na pivu,
kure na plechovce piva,
kuře na pivu od ládi hrušky,
grilované kuře na plechovce piva,
kure na plechovce,
kuře na černém pivu podle ládi hrušky,
kure na pive od ladi hrusky,
kuře na černém pivu v plechovce,
kuře na pivě,
pečené kuře na plechovce piva,
láda hruška kuře na pivě,
kuře pečené na plechovce piva,
láďa hruška kuře na plechovce,
kure na plechovce od piva,
kuře pečené na plechovce pivu,
láda hruška kuře na pivu,
kuře na plechovce piva láda hruška,
láďa hruška kuře na plechovce piva,
grilované kuře plzeň,
grilované kuře plzeň
Suroviny:
kuře,
pivo světlé,
sůl,
koriandr,
česnek,
hořčice sušená mletá,
paprika sušená sladká,
římský kmín mletý,
olej olivový
Komentáře (15)
Len maly dodatok k zemiakovym hranolkám McCain:
Vsimli ste si niekedy napísané mikroskopickymi pismenami:
Krajina pôvodu: Poland?
V balení pre Českú republiku to je zakryté pri lisovaní obalu?
Inak, skvelý nápad, no aj napriek vášmu odporúčaniu použiť Kozla, vyskúšam to so Smädným mníchom. Možno kurča chytí "opicu" skôr ako po hodine.
Moc pěkní ptáčci, i ta příprava (vypijte 1/3 piva) se mi líbí