Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na plechovce piva.

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 10. 2014 19:03

Suroviny

Porce: Kolik chcete

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept je od jednoho z šéfkuchařů Prakulu a je prezentován pro nepřímé grilování v uzaviratelném grilu. Nemám ho takže jsem použil horkovzdušnou troubu.

Ten recept mi přijde geniální nejen svojí jednoduchostí a skvělou chutí ale i tím, že jsem při očekávání společnosti takto v troubě běžné velikosti najednou upekl tři kuřata.

Marináda měřená na polévkové lžíce stačí na tři kuřata. Doporučil bych trochu opatrnosti se solí.

Pokud jde o pivo použil jsem Kozlíka, Plzeň, Zubra a nějaké německé pivo. Kozel naprosto vyhovuje jak cenou tak i kvalitou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ZuzanaK

3. 11. 2014 16:38

Pepe: Ano, McCain je globální firma, ale právě protože používá postup nadstandardní péče při výrobě produktů, preferuje menší výrobní linky po větší části světa. Také se snaží dodržovat pravidlo, že brambory se musí zpracovat do 100 km od místa, kde je sklidili. Proto je výrobní linka pro východní Evropu v Polsku, které je pro tuto úlohu dostatečně velkým trhem.

Pepe

30. 10. 2014 00:11

ZuzanaK:
Len maly dodatok k zemiakovym hranolkám McCain:
Vsimli ste si niekedy napísané mikroskopickymi pismenami:
Krajina pôvodu: Poland?
V balení pre Českú republiku to je zakryté pri lisovaní obalu?

ZuzanaK

24. 10. 2014 17:04

zizala:No, Žížo, portálům většinou neagresivní doporučení z vlastní zkušenosti nevadí - ale je pravda, že tohle už moc neagresivní není. Ale to nebyl můj původní záměr. ;-)

zizala zizala (moderátorka)

23. 10. 2014 11:21

ZuzanaK: A máš tu reklamu zde na Topreceptech zaplacenou, Zuzanko? Tady se totiž reklama buď platí nebo maže ;-)

ZuzanaK

23. 10. 2014 11:00

zizala: Nenápadná moc není, to je fakt. :D Ale ani nemá být. Netajím se tím, že jsem ambasador McCainu, protože ty hranolky vážně považuju za úžasné. Hlavně je mi sympatická výrobní filozofie firmy. Myslím, že je v současnosti svou péčí spíš vzácná, ale doufám, že se tenhle typ starostlivosti zase rozmůže. Domácí hranolky si totiž udělat můžeme, ale jsou věci, co prostě kupovat musíme a já bych ráda, aby stále víc firem hledělo na kvalitu a životní prostředí.

zizala zizala (moderátorka)

22. 10. 2014 10:36

ZuzanaK: :-D Ovšem, a navíc s "nenápadnou" reklamou.

ZuzanaK

22. 10. 2014 10:24

zizala: Tak určitě. .-) Domácí jsou domácí - ale když nestíháš, je skvělé, že existují firmy, které se skutečně snaží používat pro výrobu postupy co nejbližší těm domácím. No ne?

Ivaan

21. 10. 2014 11:43

K těm dvěma na obrázcích jsem teď v sobotu dělal to čemu se říká španělská bramborová tortilla a pro zpestření ratatouille.:-O

zizala zizala (moderátorka)

21. 10. 2014 10:27

ZuzanaK: :-D:-D Jasně... já si raději udělám hranolky domácí a budou ještě dokonalejší, ty reklamo ;-)

ZuzanaK

21. 10. 2014 10:24

Skvělý recept - kuřátko bude určitě úžasně šťavnaté a ne vysušené na troud. A dala bych si k němu hranolky, třeba My Fries od McCain. Plná bramborová chuť, slunečnicový olej a žádné konzervanty. Dokonalost. ;-)

cecilka

21. 10. 2014 08:22

Nie je to nespravodlivé?! Kuchár si odpije IBA 1/3 plechovky piva a kurča zvyšok=2/3. Nebude opité ako Dán?
Inak, skvelý nápad, no aj napriek vášmu odporúčaniu použiť Kozla, vyskúšam to so Smädným mníchom. Možno kurča chytí "opicu" skôr ako po hodine.
:yes:

Colombo65 Colombo65

20. 10. 2014 20:29

Krásné solárko :) a kde je pivo, tam je chuť :)

Ivaan

20. 10. 2014 19:59

Ano, pivo se odpařuje.

sunny.sofi sunny.sofi

20. 10. 2014 19:47

To ty dvě třetinky zůstávají v plechovce a dostávají se během pečení do kuřátka?
Moc pěkní ptáčci, i ta příprava (vypijte 1/3 piva) se mi líbí;-):-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře na pivu kure na plechovce piva kuře na pivu od ládi hrušky grilované kuře na plechovce piva kure na plechovce kuře na černém pivu podle ládi hrušky kure na pive od ladi hrusky kuře na černém pivu v plechovce kuře na pivě pečené kuře na plechovce piva láda hruška kuře na pivě kuře pečené na plechovce piva láďa hruška kuře na plechovce kure na plechovce od piva kuře pečené na plechovce pivu láda hruška kuře na pivu kuře na plechovce piva láda hruška láďa hruška kuře na plechovce piva grilované kuře plzeň grilované kuře plzeň

Suroviny: kuře, pivo světlé, sůl, koriandr, česnek, hořčice sušená mletá, paprika sušená sladká, římský kmín mletý, olej olivový

TopRecepty.cz

Kuře na plechovce piva.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1zXP