Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 058 kJ / 2 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,08 g |
Tuky | 57,61 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 333 mg |
Sodík | 7,01 g |
Sůl | 17,68 g |
Sacharidy | 382,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rohlíky z majonézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqVg
Moje poznámka
Rohlíky z majonézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqVg
Nejnovější recepty
Cuketové krokety
Přidáno před 1 hodinou
Hrušková marmeláda
Přidáno před 13 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Líné koláče
Přidáno 18. 8. 2025 05:03:01
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z předvařených drštěk
OstapBender před 16 minutami
Ostružinový koláč s tvarohem
Kopici před 21 minutami
Koláč s blumami a mandlovou drobenkou
DVJU7 před 2 hodinami
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 9 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 9 hodinami
Rajská omáčka
Jirka6363 před 10 hodinami
Drobenka na koláč
david.kroupa před 11 hodinami
Broskvové čatní
RadkaR před 13 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 13 hodinami
Tématické fráze:
rohlíky z Majolky®,
jak umotat rohlik,
jak vytvarovat rohlík,
pečivo z majonézy,
jak umotat rohlíky,
rohlíčky z majonézy,
domácí rohlíky z majonézy,
rohlíky s majonézou,
jak vytvarovat rohliky,
recept na rohlíky s majonézou,
pečení z majonézy,
domácí rohlíky s majonézou,
rohlíky recept,
pečeme z majonézy,
motání rohlíků,
recept na rohlíky,
recepty z majonezy,
domácí rohlíky z Majolky®,
rohlíky kyprici,
majonezy
Suroviny:
mléko,
droždí,
cukr,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
majonéza,
sůl,
vejce
Komentáře (72)
Mohu je doporučit. S těstem se velmi dobře pracuje, není třeba moučit vál, použité nádobí je znečistěné jen minimálně (ani se nemusí před dalším použitím umývat) a rohlíky jsou chuťově opravdu velice dobré.
Kynout jsem nechal přes noc v lednici