Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 304 kJ / 2 463 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,60 g |
Tuky | 76,35 g |
Vláknina | 20,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 374,63 g |
Postup přípravy
Dáme na teplé místo vykynout. Krok 2: Troubu předehřejeme na 200°C, horkovzdušnou na 180°C. Krok 3: Po vykynutí těsto ještě propracujeme a dáme na pomoučenou pracovní desku. Rozdělíme na dva stejné díly. Z každého dílu vyválíme obdélníkovou placku cca 40x30 cm, stočíme do tvaru bagety, položíme na plech s pečícím papírem, ostrým nožem povrch několikrát nařízneme a potřeme rozšlehaným vejcem. Necháme ještě 10-15 minut kynout. Pečeme zhruba 30 minut.
Zveřejněno 8. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňová bageta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67gn
Moje poznámka
Dýňová bageta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67gn
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 6 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 6 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 15 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 6 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 9 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 9 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 10 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 11 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 12 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 12 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 14 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 14 hodinami
Tématické fráze:
dýňová bagetka,
dýnová bagetka recept,
recept na dýnova bagetka,
bageta s dýňová semínka,
bageta z dynoveho testa,
bagetky z dyni,
dýňová bageta z domácí pekárny
Suroviny:
mouka hladká,
pyré dýňové,
olej,
sůl,
droždí sušené,
voda,
vejce
Komentáře (5)