Vepřové koleno special
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové koleno special
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/304M
Moje poznámka
Vepřové koleno special
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/304M
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 44 minutami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 1 hodinou
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 23 hodinami
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicové rohlíčky
Noumik před 28 minutami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 1 hodinou
Bílkový chlebíček
Jajav před 2 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 3 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 4 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 4 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 5 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 6 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 12 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 16 hodinami
Tématické fráze:
jak upéct vepřové koleno,
jak upéci koleno,
jak upeci veprove koleno,
vepřové koleno nejlepší recepty,
vařené vepřové koleno,
jak správně upéct vepřové koleno,
lada hruška sunka s veproveho kolena 16.6 2019,
vepř.koleno,
jak marinovat vepřové koleno,
recepty ládi hrušky vepřové koleno,
vařené vepřové koleno nejlepší recepty,
vepřové koleno podle ládi hrušky,
lada hruška recepty pecene vepřové koleno,
jak upeci veprov,
pečené vepřové koleno lada hruška,
nejlepší pečené vepřové koleno plnene zelim podle ladi hrušky,
lada hruška kolleno,
vepřové koleno,
lada hruska 16.6.2019 recept na varenou sunku z kolena,
jak upeci veprove koleno s pivem
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
sůl,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
pivo světlé,
kečup sladký,
paprika čerstvá zelená
Komentáře (5)