Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 401 kJ / 2 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,34 g |
Tuky | 168,90 g |
Vláknina | 14,90 g |
Cholesterol | 1,88 g |
Sodík | 5,45 g |
Sůl | 13,01 g |
Sacharidy | 121,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šunková roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JyWy
Moje poznámka
Šunková roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JyWy
Nejnovější recepty
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 10 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 29 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 51 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 55 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 1 hodinou
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
šunková roláda,
roláda z listového těsta,
šunková roláda z listového těsta,
slaná roláda z listového těsta,
slané rolády,
roláda se sýrem z lístkového těsta,
šunková roláda recept,
šunkové rolády,
rolády z listového těsta,
rolada z listkoveho testa,
sýrová roláda z listového těsta,
roláda s listového těsta,
rolady z listoveho těsta slane,
rolada sunkova,
slaná rolada z lístkového těsta,
slané rolády z listového těsta,
sumkova rolada,
listové rolády,
listová roláda,
slaná roláda z listového
Suroviny:
těsto listové,
cibule,
olej,
žampióny,
vejce,
sůl,
sýr nastrouhaný,
šunka,
vejce
Komentáře (6)
Máš to moc krásné, slané záviny mám ráda a také je ráda vyrábím, vždycky opadnou bezvadně a skvěle chutnají
Posílám bod a vím proč..