Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 029 kJ / 2 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,95 g |
Tuky | 83,85 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 809 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 5,73 g |
Sacharidy | 154,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 5. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčkové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvP
Moje poznámka
Bůčkové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvP
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 15 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 19 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno 2. 9. 2025 09:10:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 47 minutami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 1 hodinou
Cikánské řízky
hd.monthy před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Katerain před 2 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 2 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 2 hodinami
Domácí kečup
Marfyk před 3 hodinami
Banánové lívance
Mazej před 3 hodinami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 4 hodinami
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 4 hodinami
Tématické fráze:
holansky rizek,
holanský řízek recept,
recept na holansky rizek,
bučkový řízek,
recept holansky rizek,
recepty holansky rizek,
jak se děla holanský řízek,
holansky sekany rizek,
maso na hořčici,
holanský řízek recepty,
holandsky rizek recept,
holandský řízek original,
holandsky řizek,
holanský mletý řízek,
recepty z vepřového masa holanský řízek,
holanský řízek se sýrem,
recepty-holansky rizek,
bůčkový řízek recept,
holansky rezen,
sekaný řízek se sýrem
Suroviny:
plecko vepřové,
sůl,
mléko,
sýr ementál,
mouka hladká,
vejce,
mléko,
strouhanka,
olej
Komentáře (20)