Maso v hořčičné marinádě

smudlinka.pavlinka@seznam.cz Kuchařka: smudlinka…

Doba přípravy: 40-45 min podle kusů masa Drůbeží maso 8 názorů

Suroviny

Maso dle vaší chuti, ale asi nejlíp kuřecí, vepřové
olej
sýr
sůl
grilovací koření
cibule (počet podle masa)
hořčice kremžská
brambory jako příloha
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vezmeme pekáč a lehce vymažeme olejem. Pak naklepeme maso a souměrně ho posypeme kořením (z obou stran), poté maso potřeme z obou stran hořčicí, maso položíme do pekáče a poklademe cibulí, kterou jsme si nakrájeli na kolečka. Nakonec posypeme sýrem a na 180 stupňů pečeme přibližně 40 minut. Jako přílohu uvaříme brambory.

Poznámka

Jídlo je trošku ostré.

Snad ho někdo vyzkoušíte nebo se vám aspoň recept bude líbit:)) Každopádně dobrou chuť!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Maso v hořčičné marinádě

  • Iljusa Iljusa

    Velmi oblíbená kombinace masa v naší rodině - co říci - opět Hanka doplnila krásnou fotečkou - tak alespoň děkuji :-K za ní ;-)

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Jo a Pavlínko, u tebe všechno to krásný teprve začíná......:yes::-D

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Ke kuřecím stehýnkům jsem přidala zbytek vepřové plece, okořenila, potřela hořčicí, ale dijonskou, máme jí radši,zasypala cibulí a dala jsem zapéct pod alobal asi na 20 min. Potom jsem teprve přidala nastrouhaný sýr a už odkryté dala zapéct na dalších 20 min. a bylo to tak akorát. Měli jsme k tomu šťouchané brambory se šťávou s rozteklým sýrem. Na povrchu byl sýr křupavý.Moc nám chutnalo, bylo to takové pikantní. Pavlínko, posílám ti nějaké fotky. Pokud je nebudeš chtít, tak je smažu a hlavně ti posílám bodíka:yes::yes: +

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    tak je mi to uplne jasne finneta, lenze ja varim uz 30 rokov.

    Odpovědět

  • finneta finneta

    to znám a je to výborné. jen nepotírám hořčicí. a co z něho zbyde? já maso mám prvních 30 minut přikryté alobalem a až pak ho sundávám. takže sýr je krásně křupavý:-D:yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    vybusna, taky si to neumím představit:-S

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    co ostane z toho syra po 40 minutach zapekania?

    Odpovědět

  • k.radulka k.radulka

    Dělám stejně jen ještě obalím v hl. mouce to maso:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: marináda z hořčice kuřecí maso s hořčicí kureci maso na horcici marinada s horcici marináda hořčice marináda na maso marináda na vepřové maso maso v marinádě maso v hořčicové marinádě marináda z kremžské hořčice vepřové maso v marinádě veprove maso na kremzske horcici medovo-hořčičná marináda hořtičná marináda marináda s kremzskou horcici veprove maso na horcici veprove maso s horcici vepřové maso v kremžské hořčici marináda na kuřecí maso marináda s hořcice

Zapomněl/a jsem heslo