Suroviny
Porce: 1 kralik
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 348 kJ / 1 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,06 g |
Tuky | 104,11 g |
Vláknina | 8,72 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený králík v másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q0Y
Moje poznámka
Pečený králík v másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q0Y
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 17 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 19 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 19 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 19 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cikánské párky podle oujezdské babičky
Nympheas před 1 hodinou
Polévka s vločkami
Kajkajak před 2 hodinami
Těstoviny s mletým masem a brokolicí
Marylka před 3 hodinami
Pohanka s listovým špenátem
TondaJ před 3 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
tara23 před 4 hodinami
Kopřivový špenát
radekfiala před 6 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Eva S. před 6 hodinami
Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče
Koffi před 9 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 17 hodinami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 17 hodinami
Tématické fráze:
peceny kralik,
pečený králík recept,
králík pečený,
uprava králika,
uprava fotek online,
recept pečený králík,
pečený králík recepty,
králík pečený recept,
recepty pečeny kralík,
králik na kapuste,
fotky králíků,
kralik recepty,
králík úprava,
vaření-králík,
recept sakra kralík,
jak se dela peceny kralik,
králík s kapustou,
králík foto,
králík foto,
peceny kralik v alobalu
Suroviny:
králík,
máslo,
česnek,
paprika sušená sladká,
koření kari,
koření,
sůl,
kůra citronová
Komentáře (22)
Takže díky...