Dřevařská polévka

www.toprecepty.cz Kuchař:

Polévky 3 názory

21
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Suroviny

25 dkg kostí
3 dl černého piva
20 dkg hub
2 cibule
Nyní v akci
2 žloutky
smetana
chléb
celý pepř
zázvor
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Řídké vepřové nebo hovězí kosti vaříme asi 40 minut v mírně osolené vodě spolu s jednou cibulí a několika kuličkama pepře.

  2. Vývar zcedíme, cibuli protřeme sítem a přidáme nakrájené houby, které jsme podusili spolu s nakrájenou cibulí na lžíci másla nebo sádla a vaříme, až jsou houby měkké.

  3. Do piva rozšleháme lžíci nastrouhaného tvrdého chleba, nalijeme do základní polévky a rozvaříme.

  4. Polévku dochutíme špetkou zázvoru, solí, pepřem. Nakonec přilijeme 1 dl smetany, do které jsme rozšlehali žloutky a necháme přejít varem.

Vytisknout recept Přidat k oblíbeným

Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Dřevařská polévka

  • Jasoň Bažant Jasoň Bažant

    Fůůůůůůůůůůůůj :-((:no: zadala sem tam:jahodová dřeň jako mrož a vyšlo mi tohle! :DDD

    Odpovědět

  • Jasoň Bažant Jasoň Bažant

    Fůůůůůůůůůůůůj :-((:no: zadala sem tam:jahodová dřeň jako mrož a vyšlo mi tohle! :DDD

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Polévka je trošíčku pracnější, ale nijak mě neoslovila a opakovat jí určitě nebudu, stačilo jednou;-) Recept byl dobrej pro přidání fotek:-D

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo