Dřevařská polévka

toprecepty.cz Kuchař:

Polévky 3 názory

21

Suroviny

25 dkg kostí
3 dl černého piva
20 dkg hub
2 cibule
2 žloutky
smetana
chléb
celý pepř
zázvor
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Řídké vepřové nebo hovězí kosti vaříme asi 40 minut v mírně osolené vodě spolu s jednou cibulí a několika kuličkama pepře.

  2. Vývar zcedíme, cibuli protřeme sítem a přidáme nakrájené houby, které jsme podusili spolu s nakrájenou cibulí na lžíci másla nebo sádla a vaříme, až jsou houby měkké.

  3. Do piva rozšleháme lžíci nastrouhaného tvrdého chleba, nalijeme do základní polévky a rozvaříme.

  4. Polévku dochutíme špetkou zázvoru, solí, pepřem. Nakonec přilijeme 1 dl smetany, do které jsme rozšlehali žloutky a necháme přejít varem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Dřevařská polévka

  • Jasoň Bažant Jasoň Bažant(neregistrovaný)

    Fůůůůůůůůůůůůj :-((:no: zadala sem tam:jahodová dřeň jako mrož a vyšlo mi tohle! :DDD

    Odpovědět

  • Jasoň Bažant Jasoň Bažant(neregistrovaný)

    Fůůůůůůůůůůůůj :-((:no: zadala sem tam:jahodová dřeň jako mrož a vyšlo mi tohle! :DDD

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Polévka je trošíčku pracnější, ale nijak mě neoslovila a opakovat jí určitě nebudu, stačilo jednou;-) Recept byl dobrej pro přidání fotek:-D

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: mražená jablečná dřen veprovy vyvar jahodová dřen se smetanou mražená meruňková dřen jahodova polivka řídká polévka recept bažant od polreicha recept bažant od polreicha jablečná mražená dřen recept jahodová dřeň jak se dělá jahodová dřeň ovocná dřeň recept top recepty jahodová dřeň mrož jahodová dřeň základní polévky polévka s kuličkama houba mroz polévka s rumem jablečná dřeň mražená mražena merunkova dřen

Zapomněl/a jsem heslo