Suroviny
Porce: 16ks/4koláče
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 600 kJ / 4 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,79 g |
Tuky | 238,33 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 417,69 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zpracujeme těsto, z pečícího papíru si podle talíře vystřihneme kruh a dáme na plech.
Krok 2: Těsto rozdělíme na 4 ks, pokud někdo potřebuje, odvažovala jsem stejné množství, aby byly koláče stejně veliké.
Krok 3: Těsto vyválíme malým válečkem (kovový tescoma) přímo na papíru, na plechu. Co plech 2ks koláčů, jen tak tak.
Krok 4: Pečeme při střední teplotě, dokud lehce neztmavne okraj koláčů.
Zveřejněno 18. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chodské koláče od Titinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6r6
Moje poznámka
Chodské koláče od Titinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6r6
Nejnovější recepty
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 4 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 10 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 1 hodinou
Rebarborový koláč
tara23 před 2 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 3 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 4 hodinami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 4 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
JanaBalcarova před 5 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 5 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 6 hodinami
Tématické fráze:
chodský koláč na plech,
chodske koláče,
chodské koláče zdobení,
chodská kuchařka,
kynuty chodsky koláč,
svatební kolac na plech,
chodské svatební kolače,
recept na chodské kynuté koláče,
chodské koláče na plech,
zdobení chodských koláčů,
chodské koláče videorecept,
chodsky kynuty kolac,
chodský koláč,
kynutý koláč chodský,
chodský koláč recept,
zdobení chodských koláčů,
chodské koláče recept,
svatební chodské koláče,
chodský svatební koláč,
peceni a zdobeni chodskych koláčů
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
žloutek,
kvásek,
mléko,
cukr,
kvasnice,
tvaroh,
mák,
povidla švestková,
mandle,
rozinky,
žloutek,
mléko,
rum,
máslo
Komentáře (5)
A když už, tak by mělo být napsáno, jestli se třeba do těsta strouhá nebo rozpouští, nebo že se těsto nenechává před zdobením kynout. Tuku je na 500 g mouky sice dost, ale do svatebních koláčků se takovéhle množství dává.
125g másla
250g ztuženého pokr.tuku 100%
Opravdu do kynutého těsta na 500g mouky přijde 375g tuku?