Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 741 kJ / 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,45 g |
Tuky | 43,87 g |
Vláknina | 11,99 g |
Cholesterol | 718 mg |
Sodík | 492 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 25,10 g |
Postup přípravy
Doba pečení 20-30 minut.
Zveřejněno 8. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xWP
Moje poznámka
Ryba pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xWP
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 9 hodinami
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka z mléka
LusiPa před 8 hodinami
Rybízová marmeláda do 10 minut
8181bartova před 8 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Kajkajak před 10 hodinami
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
tara23 před 10 hodinami
Topinky se salámovou směsí
jurcova1990 před 10 hodinami
Těstovinový salát se sušenými rajčaty, chorizem a bazalkou
Jan Nemec před 11 hodinami
Krkovička z trouby
EvaEvaEva před 11 hodinami
Voňavý bylinkový králík s bílým vínkem
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho se peče ryba,
ryba pod peřinkou,
dorty ryba,
ryba zalita vejcem,
pečena ryba pod perinou,
jak dlouho se peče ryba?,
dorty-ryba,
ryby recepty,
ryby klobásy recept,
recepty na rybý klobasy,
klobasa z ryby recept,
rybi file pod perinou,
recepty ryby,
zapečene rajčata z filetami,
ryba a protlak,
slanečky z bílých ryb,
zapekane brambory s filetami,
cibule ryba rajský protlak recept,
ryba se sýrovou peřinkou,
recepty ryby foto
Suroviny:
pangasius,
cibule,
klobása pikantní,
mrkev,
cuketa,
rajče,
vejce,
protlak rajčatový,
sýr hermelín
Komentáře (7)
ale tá klobása s rybou musí byť zaujímavá...alebo naopak?