Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 741 kJ / 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,45 g |
Tuky | 43,87 g |
Vláknina | 11,99 g |
Cholesterol | 718 mg |
Sodík | 492 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 25,10 g |
Postup přípravy
Doba pečení 20-30 minut.
Zveřejněno 8. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xWP
Moje poznámka
Ryba pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xWP
Nejnovější recepty
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 1 hodinou
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 7 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno před 8 hodinami
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
martiline před 21 minutami
Krkovička na houbách sušených a nakládaných
MarcelaPa před 1 hodinou
Jablková buchta s tvarohem
Irena_Hrr před 2 hodinami
Rychlý čočkový salát
Cejenka před 2 hodinami
Medová kuřecí prsa
Gustavo před 2 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Renefer před 3 hodinami
Jahodová zmrzlina
Vilem1 před 4 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Cejenka před 4 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Jana Jurikova před 5 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Lenina 123 před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho se peče ryba,
ryba pod peřinkou,
dorty ryba,
ryba zalita vejcem,
pečena ryba pod perinou,
jak dlouho se peče ryba?,
dorty-ryba,
ryby recepty,
ryby klobásy recept,
recepty na rybý klobasy,
klobasa z ryby recept,
rybi file pod perinou,
recepty ryby,
zapečene rajčata z filetami,
ryba a protlak,
slanečky z bílých ryb,
zapekane brambory s filetami,
cibule ryba rajský protlak recept,
ryba se sýrovou peřinkou,
recepty ryby foto
Suroviny:
pangasius,
cibule,
klobása pikantní,
mrkev,
cuketa,
rajče,
vejce,
protlak rajčatový,
sýr hermelín
Komentáře (7)
ale tá klobása s rybou musí byť zaujímavá...alebo naopak?