Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 741 kJ / 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,45 g |
Tuky | 43,87 g |
Vláknina | 11,99 g |
Cholesterol | 718 mg |
Sodík | 492 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 25,10 g |
Postup přípravy
Doba pečení 20-30 minut.
Zveřejněno 8. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xWP
Moje poznámka
Ryba pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xWP
Nejnovější recepty
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno před 19 hodinami
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno před 20 hodinami
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno 31. 7. 2025 13:11:14
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno 31. 7. 2025 13:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 6 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Denade před 7 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Kocinka před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Sbotka před 10 hodinami
Jahodová zmrzlina
Sefiragold před 10 hodinami
Cuketový perník
Dodo86 před 10 hodinami
Cuketová buchta s tvarohem
jitulinek.s1 před 11 hodinami
Buchta s chutí koláče
knihomolka před 12 hodinami
Cuketový perník
sarkasj@seznam.cz před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho se peče ryba,
ryba pod peřinkou,
dorty ryba,
ryba zalita vejcem,
pečena ryba pod perinou,
jak dlouho se peče ryba?,
dorty-ryba,
ryby recepty,
ryby klobásy recept,
recepty na rybý klobasy,
klobasa z ryby recept,
rybi file pod perinou,
recepty ryby,
zapečene rajčata z filetami,
ryba a protlak,
slanečky z bílých ryb,
zapekane brambory s filetami,
cibule ryba rajský protlak recept,
ryba se sýrovou peřinkou,
recepty ryby foto
Suroviny:
pangasius,
cibule,
klobása pikantní,
mrkev,
cuketa,
rajče,
vejce,
protlak rajčatový,
sýr hermelín
Komentáře (7)
ale tá klobása s rybou musí byť zaujímavá...alebo naopak?