Sandokanovy oči
Pokud chcete letos vyzkoušet i nepečené cukroví a pátráte po nápaditém receptu, který bude na první pohled pěkně barevný a rozzáří tác s cukrovím, pak vyzkoušejte Sandokanovy oči.
Suroviny pro 45 kusů
45kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 734 kJ / 4 478 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,25 g |
| Tuky | 322,24 g |
| Vláknina | 26,75 g |
| Cholesterol | 156 mg |
| Sodík | 495 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 336,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sandokanovy oči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rY6K
Moje poznámka
Sandokanovy oči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rY6K
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Sytá bramboračka naší babičky
Přidáno před 5 hodinami
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 5 hodinami
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 6 hodinami
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 6 hodinami
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 13 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí vývar s ořechovými nudlemi
Kajkajak před 2 hodinami
Ledvinky dušené
josef.ridic před 2 hodinami
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
bajoo před 3 hodinami
Těsto na pizzu
[email protected] před 4 hodinami
Tvarohová pizza
veronika_straka před 4 hodinami
Salát Coleslaw
ivanc před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 5 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 5 hodinami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 5 hodinami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
cukroví sandokanový oči,
sandokanovy oci cukrovi,
cukroví sandokanovi oči,
sandokanovy oči recept postup,
cukroví oči,
sandokanovi oči cukroví,
vánoční cukroví sandokanovi oči,
sandokanovy oči vánoční cukroví,
vánoční cukroví sandokanovy oči,
ok recepty,
oči cukroví,
nepecene cukrovi sandokanovi oci,
sandokanavy oči,
vanocni cukrovi sandokanovo oko,
sandrokanovi oči,
recepty na vánoční cukroví sandokanovy oči,
sandokani oči cukroví,
sandokanovyoci,
nepecene cukrovi sandokanovy oci,
cukrovi-sandokanovi oci
Suroviny:
tuk,
kokos,
mléko sušené,
cukr,
ořechy mleté,
cukr,
máslo,
rum,
tuk,
kakao,
cukr,
pudinkový prášek,
lentilky
Komentáře (16)
Nejsem začínající hospodyňka, peču cukroví pravidelně a vážit umím, toto jsem ale dělala poprvé. Jako tuk jsem použila máslo a ve výsledném cukroví je ho tolik, až je mi to odporné jíst. Lentilkám na cukrovém podloží se roztéká barevný obal (v chladu na balkoně), takže ty Sandokanovy oči "pláčou" a já bych skoro plakala taky, že jsem do toho vložila čas, práci a peníze a teď to nemůžu nikomu nabídnout. Nevím, jestli jsem někde udělala chybu, nebo je chyba v receptu, ale toho tuku se mi tam zdá opravdu moc.
Jen pro upřesnění uvádím, že lentilka se dá do formičky do spod
jako první (jsou výborné platíčka od toffifee)na lentilku bílá vrstva, na ni polotmavá a jako poslední tmavá.Po ztuhnutí se "bonbonek" vyloupne a obrátí tak, že lentilka bude nahoře v bí lé vrstvě - od toho název sandokaní oko
Zkuste se podívat na rcp ŠUHAJDY, je to na jedno brdo
Lze použít i máslo...
IVA je 100% ztužený tuk... u nás se používá mj. k ředění čokolády na polevy. Zkuste použít produkt, kterým u vás ředíte čokoládu