Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 828 kJ / 2 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jardův likérek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P9jy
Moje poznámka
Jardův likérek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P9jy
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 13 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 23 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno 2. 9. 2025 05:00:02
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 58 minutami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 11 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 11 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 11 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 11 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 11 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 12 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 12 hodinami
Tématické fráze:
conovehonakopci.cz,
rzp,
rumicek lekarsky,
borůvkový likérek,
komu patri bezova hulka,
recept na likerky,
ržp.cz,
tncz nova změny od r. 2015
Suroviny:
rum,
salko,
pivo černé,
cukr vanilkový,
káva zrnková,
voda
Komentáře (12)
A urobiť salko zo škatuľového=krabicového mlieka, no neviem
Tak si asi Jardů likérik urobím tak, ako som už písala v komente vyššie.
|Želám pekné Vianoce a zdravie v r. 2015
ďakujem za vysvetlenie, a ten recept skúsim vylepšiť. Od "Ve 2,5 dcl H2O.... po Necháme vystydnout je to OK. Potom odporúčam, všetko zmiešať a rumíček lekársky nechať iba tak, čistý tiecť dolu hrdlom. Aby skutočne liečil.
Takže, ako to s tým rumom je?
A ešte mám problém so salkom. Keď robievam vajcokoňak, varím konzervy cca 20 min.vo vriacej vode,otvorím, vylejem do misy pridám všetko, čo tam patrí atď. Ak sa má salko iba tak, vyliať z konzervy, nestačila by Jesienka? Je lacnejčia a chutí skoro rovnako.
Vďaka za odpoveď