Polévka z houbiček
V této polévce ochutnáme netradiční kombinaci hříbků a chřestu. Příprava je snadná a rychlá, během chvíle můžeme podávat horkou a voňavou polévku, která všem jistě zachutná.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 608 kJ / 384 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,64 g |
| Tuky | 16,68 g |
| Vláknina | 19,80 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 59 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z houbiček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYnR
Moje poznámka
Polévka z houbiček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYnR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 11 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 12 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 14 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 15 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 16 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 4 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 5 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 7 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 7 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 8 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 8 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 8 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 8 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 9 hodinami
Tématické fráze:
polévka z naloženého chřestu,
erika čápová,
linecké houbičky,
houbyčky,
tenké houbicky,
jak uvařit houbičky,
houbyčky nebo houbičky,
houbyčky recepty,
houbičky vývar,
"erika čápová",
erika čápová-recepty,
staročeská hosa recept
Suroviny:
houba hřib,
máslo,
petrželka zelená,
mouka hladká,
chřest,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)