Polévka z houbiček
V této polévce ochutnáme netradiční kombinaci hříbků a chřestu. Příprava je snadná a rychlá, během chvíle můžeme podávat horkou a voňavou polévku, která všem jistě zachutná.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 608 kJ / 384 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,64 g |
| Tuky | 16,68 g |
| Vláknina | 19,80 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 59 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z houbiček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYnR
Moje poznámka
Polévka z houbiček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYnR
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 6 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 23 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 23 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno 25. 10. 2025 10:33:07
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno 25. 10. 2025 09:27:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 9 minutami
Brokolicová polévka
Hanous7 před 11 minutami
Jablkový závin z listového těsta
sarah38 před 29 minutami
Citronovo-mrkvový koláč / bábovka
Janicee před 42 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
jana1974 před 51 minutami
Svíčková na smetaně
Lida.Rose před 1 hodinou
Kořeněná játrová omáčka
brtna před 2 hodinami
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 4 hodinami
Pórková polévka s česnekem
ricci před 4 hodinami
Tématické fráze:
polévka z naloženého chřestu,
erika čápová,
linecké houbičky,
houbyčky,
tenké houbicky,
jak uvařit houbičky,
houbyčky nebo houbičky,
houbyčky recepty,
houbičky vývar,
"erika čápová",
erika čápová-recepty,
staročeská hosa recept
Suroviny:
houba hřib,
máslo,
petrželka zelená,
mouka hladká,
chřest,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)