Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česneková pomazánka IV.

Jednoduchá česneková pomazánka pouze ze tří surovin přijde vhod při rodinné oslavě i posezení s přáteli. Připravíte ji za pár minut a její říz můžete regulovat přidáním požadovaného množství česneku. Na jednohubkách je dokonalá.

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 350 kJ /
1 040 kcal
Bílkoviny66,00 g
Tuky31,40 g
Vláknina49,00 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 2,07 g
Sůl5,00 g
Sacharidy118,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sýr nastrouháme nahrubo a vymícháme s tatarkou a oloupaným a prolisovaným česnekem. Krok 2: Mažeme na kolečka rohlíků a zdobíme dle chuti. Krok 3: Jednohubky můžeme doplnit klobáskou a okurkou, vlašským ořechem nebo kuličkou hroznového vína.

TIP: Jak připravit česnekovou pomazánku s brusinkami

Zveřejněno 4. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Česneková pomazánka IV.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VjW

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Česneková pomazánka IV.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VjW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

MíSTO STROUHANÉHO SÝRA DÁVÁM MĚKKÝ TAVENÝ[email protected]

Výbušná neboj, my se máme s Dalfy rádi a zasmály jsme se tomu, když jsme spolu ten salát konzumovali. :-);-)
Jen jsem chtěla říct, že se člověk ukoukne raz dva. Já třeba něco čtu 2x a až napotřetí pochopím, o co tam šlo.

prave pre toto by som bola za hanny riesenie...znamkovanie zrusit . takto by sme nedosli konca kraja a furt by sme to rozoberali dookola

paprika...ale no tak

Oli ona se jen nevšimla, není raněná slepotou. No vlastně je, ona má 9,5 dioptrie, ale pak se všimla a omlouvala se chudinka.

Výbušná máš pravdu, mně se stalo, že moje kamarádka mi dala 5 u mrkvového salátu s ananasem přesně z tohoto důvodu. Myslela, že to jsou plusové - pozitivní hvězdičky jako např. u restaurací nebo hotelů a vrazila mi 5 bodů - jakože hodně dobré hodnocení. Tak se omlouvám tomu někomu, co dal zde 5 asi omylem a já ho tady nařkla z podlosti.

ale pozor, já si nevšimla, ono to tam je - u 1 je nejlepší a u 5 nehořší. To y někdo nusel být raněný slepotou, aby to poplet omlouvám se, já už asi 100 let nic nehodnotila.:-8

to je docela možné, co píše vybusna, jinde se známkuje např. pět hvězdiček je nejlepší, třeba by pomohlo, kdyby u těch známek bylo napsáno třebas - ZNÁMKUJTE JAKO VE ŠKOLE nebo tak něco

na jar ked zacali fungovat tieto stranky, tak sa niektorym uzivatelkam stalo, ze dali 5 v domneni, ze najvyssia znamka je najlepsia. teraz sa nas kruh stale zvacsuje, tak je celkom mozne, ze novoprichodiaci su v tej istej mylnej predstave. pisem to preto, lebo si myslim, ze sem chodia normalny ludia, kt. nemaju dovod davat 5 len tak z pleziru.

Třeba by nebylo na škodu zveřejnit, jak kdo známkuje:-D

Papriko, víš proč? Ale tady přece nebudeme vulgární!:-D:-))

Tedy proč téhle pomazánce dal někdo 5 to fakt nechápu. Dělám ji podobně - místo tatarky Majolku® a česneku podle chuti i více. S tím známkováním je to fakt na pováženou.:-S

Tématické fráze:
cesnekova pomazanka s tatarkou, česneková pomazánka, nejlepší česneková pomazánka, nejlepší česneková pomazánka, klasická česneková pomazánka, česneková pomazánka z tatarky, česneková pomazánka s ananasem, pomazanka z tatarky, krémová česneková pomazánka, česneková pomazánka z cihly, česnekova pomazanka tatarka, česneková pomazánka s ořechy, nejlepší pomazánka česneková, česnekové jednohubky s ananasem, jednohubky s klobásou, nejlepsi pomazanky na jednohubky, česneková tatarka, česnekove jednohubky, česneková pomazánka top recepty, česneková pomazánka na jednohubky

Suroviny:
sýr tvrdý, tatarská omáčka, česnek

Přidat fotografie receptu
]
]