Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové placky z kaše s tvarohem

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Hella Hella

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 529 kJ /
2 039 kcal
Bílkoviny82,00 g
Tuky2,90 g
Vláknina51,80 g
Cholesterol 7 mg
Sodík 541 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy395,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do bramborové kaše nastrouháme tvrdý tvaroh, osolíme a zpracujeme s moukou (případně dětskou krupičkou). Krok 2: Vzniklé těsto rozdělíme na kousky a vyválíme placky. Krok 3: Smažíme dost zprudka na rozpáleném oleji.

Zveřejněno 3. 1. 2010

Poznámka autorky Hella

Bramborové placky z nastrouhaných vařených brambor a s měkkým tvarohem dělám běžně a máme je moc rádi. Jenže mi v lednici zbyla bramborová kaše a tvrdý tvaroh od sladkých knedlíků. Tak jsem to zkusila a velmi příjemně mě to překvapilo! Původně jsem si připravila i vejce, ale nakonec tam nebylo třeba, dělám kaši dost řídkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/81Dm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/81Dm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

MŇAM:-pčesnek nemůžu:-(vždy si oddělím:-Oale jsem ráda,když chutná ostatním:yes:+

Jani česnek chutná výborně, já ho do placek dávám-já ho strkám skoro všude, kde se jen trochu hodí;-)

No, to vypadá zajímavě, jak by to asi chutnalo, kdyby se přidaly ze dva stroužky česneku?:-p:yes:

Tyto placky dělám také,jsou dobré:-p tyto jsou malinko obměněné:yes:máme je rádi já je tu mám také jako Bramborové placky s tvarohem:-)):-))

Tedy to vypadá nádherně:-p,určitě vyzkouším,posílám bodík:yes:

Jé, to není možné, tohle jsme doma dělali :-O:-O, díííky za připomenutí :-K:-K:yes::yes:

Hello, já dávám tvaroh ve vaničce a dělávám, když mi zbydou brambory a ty nastrouhám. Placky jsou bezvadný a dobrý, tak ti dávám 4.boďana:yes:

Hello, to je paráda:yes:fotka úplně vybízí k nakousnutí:-p, myslím, že velmi brzy vyzkouším;-)po svátcích mi totiž nějak dochází inspirace:-*,posílám bodík a řekla jsem ne po větru jako Jana Pá, ale od nás přímo po vločce sněhu;-):-K

:-O musím vyzkoušet, protože uvedené potravinky:-O mám doma neustále v lednici:-! a receptík je dobrý "fórek";-), který nikdy neublíží jídelníčku, že:-?:yes::yes::-p posílám po větru boďulu:-!:-K

prima nápad, ráda ozkouším ;-)

Tématické fráze:
bramborové placky, placky z bramborové kaše, bramborové placky z kaše, bramborové placky s tvarohem, bramborové placky z bramborové kaše, tvrdý tvaroh recepty, zbyla bramborova kase, placky z bramborové kaše sladké, tvrdý tvaroh, placky z kase, bramborová kaše placky, sladké placky z bramborové kaše, co s bramborovou s kaší, placky z tvarohu, bramborové placky tvaroh, co se zbylou bramborovou kaší, placky z bramborové kaše na sladko, tvarohove bramborove placky, recepty z bramborové kaše, bramborovo tvarohové placky

Suroviny:
kaše bramborová, mouka hrubá, tvaroh tvrdý, sůl, olej, mouka hrubá

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu