Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 239 kJ / 774 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,10 g |
| Tuky | 36,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 262 mg |
| Sodík | 236 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso a cibuli nakrájíme na kostičky, kolik masa tolik cibule.
Krok 2: Do papiňáku dáme sádlo a necháme ho rozehřát, přidáme cibuli. Cibuli osmahneme dotmava, neboť cibule dělá výchozí barvu. Přidáme papriku, promícháme, vložíme maso a orestujmeme. Zalijeme vodou, přidáme česnek, kmín, pepř a uzavřeme. Necháme 1,5 hodiny dusit.
Krok 3: Guláš zahustíme tmavou jíškou, přidáme majoránku, dochutíme, každý jak má rád.
Zveřejněno 26. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí guláš 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E2Wg
Moje poznámka
Hovězí guláš 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E2Wg
Nejnovější recepty
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 20 hodinami
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno 12. 12. 2025 07:01:02
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
Ba30@ před 37 minutami
Fazolky na smetaně
ivakom před 1 hodinou
Bramborový salát s cizrnou
Evellinka před 2 hodinami
Moje domácí tlačenka
bartonik před 2 hodinami
Piškotový korpus
Michal19 před 4 hodinami
Masová paštika
Nanina před 5 hodinami
Vosí hnízda
kolarz90 před 13 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 14 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 15 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš,
kolik masa na guláš,
hovězí guláš v papiňáku,
hovězí guláš recept,
kvalitni gulas,
hovězí guláš recepty,
kolik cibule do guláše,
kvalitni hovezi gulaš,
hovězí guláš top recepty,
hovězí guláš z papiňáku,
hovezy gulas kolik sadla?,
tmavý hovězí guláš,
kolik cibule na gulas,
jak udělat tmavou jíškou do guláše,
hovezi gulas v kuchte,
pečený hovězí guláš v papiňáku,
kvalitní tmavý gulaš,
kolik minut hovězí v papiňáku,
jak usmažit cibulku na guláš recept,
hovezi tmavy guláš
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
jíška,
sůl,
pepř,
kmín celý,
česnek,
majoránka
Komentáře (32)
Casino: asi se nemýlím, namátkou třeba tenhle: www.toprecepty.cz/recept/37393-gulasek-s-karlovarskym-knedlikem/
A díky, že jsi dopsala do postupu tu majoránku
Jo a dopsala jsi do surovin majoránku, tu já ráda, ale je důležité upozornit, že se do jídla přidává až těšně před konečnou fází vaření.
Asi se mýlíte
Toto je sice ten nejznámější a NEJLEPŠEJŠÍ guláš (tedy až na ten Papiňák, grrr a já bych přidal ještě marijánu) ale tady jsem ho v této formě nenašel