Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 709 kJ / 1 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,69 g |
Tuky | 68,37 g |
Vláknina | 47,95 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 6,18 g |
Sacharidy | 87,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová omáčka na těstoviny z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8D2
Moje poznámka
Rajčatová omáčka na těstoviny z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8D2
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 16 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 22 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 34 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 38 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 48 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 51 minutami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
Babidasa před 2 hodinami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 2 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
rajčatová omáčka,
omáčka na těstoviny,
s italem v kuchyni recepty.cz,
sterilovaná rajčatová omáčka,
omáčka z rajčat,
rajčatová omáčka recept,
rajčatová omáčka z čerstvých rajčat,
rajčata na těstoviny,
omáčky na těstoviny,
s italem v kuchyni rajčatová omáčka,
testoviny v rajčatové omáčce,
rajčatové těstoviny,
recept na rajčatovou omáčku,
rajcatova omacka sterilovana,
omáčka těstoviny,
rajčatová omáčka k těstovinám,
těstoviny rajčata,
těstoviny s krevetami s italem v kuchyni,
omáčka z čerstvých rajčat na špagety,
omáčka z čerstvých rajčat
Suroviny:
rajče,
rajče sterilované,
celer,
mrkev,
cibule,
olej olivový,
sůl,
cukr přírodní,
bazalka čerstvá,
máslo
Komentáře (11)
Recept je náádherný, je to už druhý recpt na rajskou z pomalého hrnce, jiný, neboj. Krásný, a myslím, aspoň jak to čtu, i lepší. A že jsem teda na rajskou přímo fanatik. Vytisknu, vyzkouším, bod přidávám už teď Velikej