Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Piškotový ovocný dortík

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ruzena ruzena

Snadný

Suroviny

Porce: na plech

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 795 kJ /
907 kcal
Bílkoviny10,00 g
Tuky1,00 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy213,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdřív si ušleháme sníh ze 6 vajec. Krok 2: Žloutky vyšleháme s cukrem, pak přidáme mouku a ušlehaný sníh a smícháme dohromady. Krok 3: Nalijem na vymazaný a moukou vysypaný plech a dáme péct. Pečeme zhruba 5-10 minut,podle toho jakou máme troubu. Krok 4: Po upečení necháme vychladnout a mezi tím si uděláme krém, kterým potřeme povrch dortíčku. Krok 5: Poklademe ovocem a na konec celý dortík zalijem želatinou na dorty (dá se koupit všude).

Zveřejněno 10. 1. 2010

Poznámka autorky ruzena

Já jsem dělala jen z poloviční dávky,protože jsem pekla jen 2ks malých dortíčků,jelikož mám malou formu,asi 20cm velkou.Jinak,když peču na plechu z celé dávky,tak naplním krémem a sroluji jako roládu.Neláme se.Podáváme ozdobené šlehačkou. Pokud bude mít někdo námitky,že tu koláč je,já jsem hledala,jsou tu podobné,ale trošku jiné složení,tak ho nechám smazat,je i možné,že jsem třeba přehlédla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Piškotový ovocný dortík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jZj5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Piškotový ovocný dortík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jZj5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Děkuji vám všem za pochvalu:-)):-))

Růženko jedním slovem paráda:-p...v jednoduchosti je krása;-)7.bodík:yes:

Růženko, tak to je dobrůtka a vypadá moc hezky:yes:+5.

Baruš,my jsme čekali návštěvu a to bylo rychlé:-))nechtěla jsem dávat vánoční cukroví,toho je každý přejedený;-)a já mám malinkatou kuchyň a sedím na židli a všude dosáhnu,tak ,že vůbec nemusím běhat po kuchyni;-):-)):-))

Ruzenko, tak ty si nedas pokoj - tohle ma byt odpocinek?:-D:-D:-DBodik:yes:4:yes:

Jani díky,ani jsem si nevšimla,asi jsem klikla vedle:yes:Opraveno

Růžo, proč to máš v kategorii NÁPOJE?:-O:yes::yes:

Mám ráda tyto dortíky:-p a pak nemáme být tlustí:-D:yes:

Růženko, tak po takových dobrotách se jen zapráší. Za bodík:-*

Tématické fráze:
piškotový dort s ovocem a želatinou, piškotový dort recept, piškotový dort se želatinou, piškotový dort s ovocem, piškotové dortíčky, piškotový dort s želatinou, ovocný dortik, piškot s ovocem a želatinou, piskotovy dortik s ovocem, jablečný piškotový dort, ovocné dortíčky, piškotový dort za studena, piškotoví dort, ovocny kolac se zelatinou, ovocné dorty se želatinou, piškotové dorty s ovocem, piškotové moučníky, ovocné dorty za studena, ovocné piškotové, ovocné dorty z piškotového těsta

Suroviny:
cukr moučkový, mouka polohrubá, krém dr.oetker, jahody, želatina

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu