Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 412 kJ / 2 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,57 g |
Tuky | 130,97 g |
Vláknina | 12,23 g |
Cholesterol | 2,33 g |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,55 g |
Sacharidy | 90,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ROmR
Moje poznámka
Játrová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ROmR
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 08:31:03
Cukeťák
Přidáno 18. 7. 2025 07:00:03
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí roláda v srnčím hřbetu
Popelka888 před 5 minutami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 53 minutami
Ztracená vejce
mk.n@centrum.cz před 59 minutami
Kynutý makový závin
Lenka1980 před 1 hodinou
Krémové těstoviny s kuřecím masem
stanik před 2 hodinami
Bábovka s rybízem
Kateka před 3 hodinami
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 12 hodinami
Kure pecene
raelggg před 14 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 14 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
sekaná z domácí pekárny,
sekaná v domácí pekárně,
sekaná,
sekaná s játry,
sekaná z jater,
domácí pekárna sekaná,
pečení v domácí pekárně,
jak zamíchat sekanou v domácí pekárně,
výborná domácí sekaná,
domácí sekaná do formy,
pečeni v silikonove forme,
recepy domácí pekárna,
domácí sekaná pečeně,
sekaná z kuřecích jater,
pečení sekáné v domácí pekárně,
pečení sekané v pekárně,
přidat játra do sekané,
kureci jatrova sekana,
recepy do domácí pekárny,
recepy pro domácí pekárnu
Suroviny:
maso vepřové,
játra vepřová,
slanina,
cibule,
mouka hladká,
vejce,
mléko,
rohlík,
strouhanka,
sůl,
pepř,
majoránka
Komentáře (22)
Česnek jsem tam nikdy nedala, nevím, ale asi by to mělo trochu jinou chuť.
k tomuto receptu.šlo by použít i kuřecí játra?Samozř.,že maso pak vepřové..
Ale myslím že samotné pečení má každá pekárna, jukni na tabulku rozpisu v návodu