Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 496 kJ / 358 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,32 g |
| Tuky | 3,51 g |
| Vláknina | 6,71 g |
| Cholesterol | 151 mg |
| Sodík | 248 mg |
| Sůl | 0,79 g |
| Sacharidy | 9,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuracie prsíčka v špenátovej omáčke
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Wlj
Moje poznámka
Kuracie prsíčka v špenátovej omáčke
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Wlj
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 47 minutami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 8 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 9 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 13 minutami
Těsto na pizzu
Mon17 před 43 minutami
Maminčin rýžový nákyp
jalamo před 1 hodinou
Koláč linecký s tvarohem a jablky - i pro CRISP
Wilma před 2 hodinami
Cop s jablečno-kokosovou náplní
Wanilor před 3 hodinami
Maminčiny palačinky
kimlo před 3 hodinami
Jablkové hrnkové lívanečky
Kristina1 před 3 hodinami
Polévka šup-šup
Danulka52 před 4 hodinami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 5 hodinami
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 6 hodinami
Tématické fráze:
priprava kuracich prsicek,
kuracie maso se špenátem,
kuracie maso spenat,
kuracie prsia so spenatovou omáčkou,
kurací na mrkvi se zakysanou smetanou,
kuracie platky so spenatovou omackou,
kuracie prsia s spenatovou omackou,
kuracie maso so spenatovou omackou,
kuracie prsia so špenatovou omačkoy,
kuracie so špenátovou omackou,
kachní prsíčka se špenátem,
spenat kuracie maso,
priprava kuracie maso,
špenatovej salat s kuřecim masem,
špenatovej recept,
kuracie maso spenat
Suroviny:
prsa kuřecí,
špenát mražený,
mrkev,
česnek,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
sůl,
pepř,
smetana zakysaná
Komentáře (9)