Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roláda z BeBe sušenek

Chtěli byste pro svou rodinu či blízké připravit dezert, ale nemáte čas na pečení? Potom vás potěší rychlý recept, který se obejde bez trouby. Kouzlo spočívá v máslových Bebe sušenkách, které spojíme lahodným pudinkovým krémem a lahodná roláda je na světě.

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 70 min + 24 hodin odležení v chladu

70 min (70 min příprava, + 24 hodin odležení v chladu)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 815 kJ /
2 585 kcal
Bílkoviny24,32 g
Tuky179,00 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 692 mg
Sodík 190 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy217,96 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vanilkový pudink uvaříme podle návodu na obalu a necháme vychladnout. Krok 2: Máslo, cukr, žloutek utřeme a přidáme vychladlý pudink a to vše promícháme. Hmotu rozdělíme na dvě poloviny a do jedné přidáme kakao. Krok 3: Potom vytvarujeme alobal do vaničky na šíři sušenek a vysypeme kokosem nebo oříšky. Na to klademe střídavě natřené světlým nebo tmavým krémem. Povrch potřeme zbylým krémem, posypeme kokosem. Krok 4: Vše zabalíme a dáme na 24 hodin do lednice uležet. Krájíme na šikmo.

TIP: Nejlepší nepečené dezerty

Zveřejněno 20. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roláda z BeBe sušenek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xzl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roláda z BeBe sušenek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xzl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (30)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Martina kubištová 15. 2. 2017 08:37
Včera jsem jí udělala ,ale bohužel nezměkla tak nevím kde se stala chyba. :-O:-O

Výborné! :yes: :-)

Iva Kopecká 25. 4. 2015 10:47
Kdysi jsem jí dělávala protože jsem měla 4 děti a bylo to rychlé./plně jsem na ní zapoměla,ale včera mě to napadlo,ale moje mozkové buňky to zapoměly a proto díky za recept.Jdu jej udělat.:-):-8

mňamózní hubalózní, přesně dle receptu, vč. žloutku, dva krémy, jedna barva sušen a je to hnedle se..spapané :-K

Tak už jsem to dala do lednice, výsledek bude k nakousnutí :-p

Mňam :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

tato rolada je vyborna.Uz jako mali jsme ji vsichni meli radi, a moc jsme si na ni pochutnali.A ted ji s chuti delam ja.I misto narozen.dorta.Vanilkovy krem na vrch+jahody a par listku maty na ozdobu.Jako mala si pamatuji,jak ma mamka rozdavala recept:-D:yes::yes::yes:

Včera jsem dělala bebe řezy podle vašeho receptu a daly jsme si to dneska ráno a během 15minut to bylo vymetený opradu dobrý byly. :yes::yes::yes:

:-):-D:-Kno jeto mnamka:-8:-8:-D:-K

Ahojte!
Výborná!:-) Dělala jsem ji bez žloutku, někdy přidám do krému kapku rumu na ovoňání a někdy na ni udělám čokoládovou polevu a taky je to mňamka ;-)

+20 :yes::-K

Dobry den,ted jsem dodělala tuhle úžasnou mnamku dělávala ji kdysy moje mamča a byla vždy perfektni a nejlepší je klasika vanilkovy puding a do druhé části přidat kakao:-p a střídat sušenky kakaove a obyč.Zítra rozvezu po babičkach hlídaji nam prcky,tak at doplní energii.:-))Nashledanou a krásny sladký vikendwww.toprecepty.cz:

Vynikající!Já jsem žloutek též vynechala,jde to i bez něj.Abych nemusela tak dlouho čekat,tak stačí dát na chvíli do mrazáku.:yes:Takhle to dělám vždycky.

jednoduche, bez peceni...presne pro nas ;-) bodik leti:-K

Ja tiež striedam farby keksov aj pudingov,teraz som dostala len svetlé Bebe a puding som pre zmenu skúsila karamelový.Pridávam fotku:-8U nás je to strašne oblúbený koláčik,nabudúce skúsim napr.banánový puding,vždy je to vynikajúce:-*:yes::yes::yes:

to mi doporučila i mamča, prej to dělali na hotelovce :-D tk to zkusíme:-p bodík letííí:yes:

to je bomby :-))

je to dobré!!!!:-p:yes::yes::-p;-):-p

ten recept je úúúúúúžasný:yes::yes::-p;-):-p:-p

To znám a doma děláme častěji,brzo se to zblajzne.Mň:yes:amka.

rodinka se po tomhle zákusku může utlouct,taky střídám barvu krému:yes:,jen nepoužívám žloutek

...nám taky moc chutnají...dělám často, ale místo střídání barvy krému střídám barvy Bebeček...bodík:yes:

Musím přidat bodík, to je bombičné:-p:yes::yes: a jednoduché;-)

Vynikající :-p:-p:yes:, musím se přiznat, že mi ani kafíčko nestihlo vychladnout, zhltla jsem to hned:-8. Už konečně vím, co pro návštěvy :yes:. Možná stačí i míň než 24 hodin v lednici, začala jsem zákusek krájet už po 11 hodinách a šlo to dobře. Jen příště nachystám o malinko více krému, než je uvedeno, v druhém balíčku mi zůstala asi třetina sušenek a ani by neškodilo pomazat nejen vršek ale i strany. Každopádně posílám velikááánský bod:yes:
Iljuso:-), střechu jsem dříve také hodně dělala, je moc dobrá, jen mi bylo vždycky hloupé ukrojit míň než za ten jeden díl sušenek, tudíž z toho bylo jen 7 porcí, tohle se dá krájet na tenké plátky, tak si myslím, že pohostím více lidí. Jinak je střecha super a taková víc osvěžující než tato roláda.

hodně peču,o tomto jsem už slyšela, s pudinkem udělám, ozkouším, většinou dělám střechu BEBE s tvarohem ;-)

Žloutek jsem v pudinku vynechala, pokud to jde, tak se snažím syrovým vajíčkům vyhnout. Za pár hodin vložím i fotku řezu, snad se povede;-):-):-p

Tématické fráze:
řezy z bb sušenek nepečený, moucnik z be be susenek, tvarohová střecha z be-be sušenek recept, bebe řezy, be be rolada, sušenková roláda, bebe řezy bez pečení - střecha, střecha z bb sušenek nepečený moučník, dort mašinka z bebe sušenek, dort z bebe sušenek a pudinku, moučník z bb sušenek, be-be roláda, recepty z be-be sušenek, recept bebe oplatky strecha, be be susenky recept, nepečené řezy z be-be sušenek, nepečené dorty ze sušenek, beberoláda, moučník z bb sušenek nepečený, řezy z be be sušenek

Suroviny:
mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr, žloutek, kakao, sušenky bebe, kokos

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu