Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 089 kJ / 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,58 g |
Tuky | 27,12 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 339 mg |
Sodík | 756 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 27,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska zapečená s majonézou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGNY
Moje poznámka
Treska zapečená s majonézou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGNY
Nejnovější recepty
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 3 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 23 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 33 minutami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 1 hodinou
Královské žampiony
Lenka1980 před 1 hodinou
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 2 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 2 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 2 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Kate_123 před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Kubovat@seznam.cz před 6 hodinami
Meruňkové nanuky
bronislava před 6 hodinami
Tématické fráze:
treska recept,
zapečené file s majonézou,
zapecena treska,
recepty na zapečené filé s majonézou,
zapečená treska s cibulí,
file zapecene v majoneze,
treska recepty,
zapecena majoneza,
filé zapečené s majonézeou,
ryba zapečená v majonéze,
filé zapečené s majonézou,
treskazapečena s majonézou recept,
treska na majonéze,
treska v majonéze,
filé v majonéze,
recepty na zapečené rybí filé s majonézou,
majonézou zapečená,
recepty treska
Suroviny:
filet z tresky,
sůl,
pepř,
koření na ryby,
cibule,
majonéza,
šťáva citronová,
strouhanka,
citron,
celer
Komentáře (2)