Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí plátek v rajčatovém těstíčku

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

thomassinno thomassinno

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 - 6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 412 kJ /
816 kcal
Bílkoviny140,66 g
Tuky23,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 805 mg
Sodík 554 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy11,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí řízky naklepeme hřbetem ruky, osolíme, opepříme, trošku posypeme grilovacím kořením a necháme v chladu odležet. Krok 2: Těstíčko:
Loupaná rajčata dáme do misky, přilejeme mléko, přidáme 2 celá vejce a tyčovým mixérem rozmixujeme na hladkou kašičku. Potom postupně přisypáváme hladkou mouku, tak aby nám vzniklo hladké těstíčko. Na konec vmícháme trošku prášku do pečiva. Krok 3: Maso obalujeme v těstíčku a na pánvi na mírném ohni smažíme do ružova. Podáváme s bramborem, bramborovou kaši, jak kdo má rád.

Zveřejněno 19. 1. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gZol

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gZol

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (30)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Super těstíčko. Dělávám podobné s kečupem, to ale nedávám mléko, dám kečupu tolik, aby bylo akorát a dobře drželo na masenku. S těmi rajčaty je trošku jiné, takové jakoby osvěžující, zkrátka výborné. Budu střídat, děkuji moc za nápad, doma jsem byla pochválená. Maso z těchto těstíček je neuvěritelně šťavnaté, moc díky za recept, bodík letí. :-):yes:

Tome, ještě že sem dala vybusna komentář, mně to uniklo :-O:-O:-O a přitom takovéhle recepty můžem :-p:-p:yes::yes:

Vybusna, pochvala od tebe je pro mne pocta - děkuji:-K

fiiiha...tak toto je zaujimave to cesticko...teda ...fakt dost dobreeee:yes:

Miszo ... děkuju za chválu, jsem rád, že chutnalo ;-)
Z toho těstíčka si nic nedělej, mně už se to taky párktát stalo ... asi proto si jej dělám vždycky radši hustější ...:-* Ale na chuti masíčka to nic neubere :-K

Tome, dnes jsem tuto dobrotu udělala na oběd a bylo to skvělé. Akorát mi to těstíčko moc nedrželo :-8, ale to byl problém v mých kuchařských dovednostech.:-S Maso jsem nechala v těstíčku hodinu naložené a maso chytlo skvělou chuť.:yes: Snad se to příště povede:-8 a budu moct vložit foto. Dnes to na chlubení nebylo.:-// Už jsem bodíkovala, ale klidně bych dala ještě jeden:-K

vypadá to skvěle.Hned bych si dal

Přítelkyně dneska dělala a je to fajn, dobré masíčko :yes:

Koubkova-podívej se, jestli nemají alespoň tzv.passatu(balení tetrapack 250ml).

Mám dotaz, nemám rajčata v plechu ,u nás je nemají v obchodě, mohu použít protlak ,

toto jedlo vyzerá ozaj skvostne :-K

Ještě jednou díky všem za bodíky a hezké komentáře:-8

Tak uz mam ulozeno, rozhodne ozkusim:yes:12:yes:

Těstíčka nezkalmou a to s rajčaty:-p11.bodík letí:yes:;-)

Tématické fráze:
kuřecí plátky v těstíčku, kuřecí v těstíčku, kecupove testicko, recept kučecí, kuřecí řízky naložené v kečupu, těstíčko s kečupem, kuřecí v kecupovem těstíčku, kuřecí plátky v v testicku, kuřecí plátky v maso v těstíčku, testičko na o balení, kuřecí platek s rajcatem a mozzarelou, kuřecí řízky na rajčata, kureci platky s bramborem, zapečené masíčko v těstíčku, kuřecí plátky recept, maso nalozene v rajcatovem, kučecí maso v těstíčku, kureci platky, protlak, kuřecí maso z mocarelou, kuřeci platky s mocarelou

Suroviny:
prsa kuřecí, sůl, pepř, koření grilovací, olej, rajče loupané, mléko, mouka hladká, prášek do pečiva, vejce

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu