Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 723 kJ / 412 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,67 g |
Tuky | 7,20 g |
Vláknina | 9,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 68,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Teffové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0yL
Moje poznámka
Teffové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0yL
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 14 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 17 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 5 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 10 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 10 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 11 hodinami
Tématické fráze:
teffové vločky,
teff recepty,
recepty z teffu,
karbanátky se rozpadají,
teff burgery,
teff vlocky recept,
teffové vločky recepty,
teff - recepty,
tefove,
teffové karbanátky v troubě,
recepty z teff,
teffove karbenatky-recept,
karbanátky z polenty,
co je teffu ne tofu,
teffove vločky-recepty,
karbenátky se rozpadají
Suroviny:
mouka teffová,
česnek,
olej,
tymián,
majoránka,
sůl,
voda,
cibulka jarní
Komentáře (4)
Určitě to vyzkouším.
Jen se mi zdá podle fotky, že se karbanátky trochu rozpadají. Jak se s nimi manipulovalo při otáčení na pánvi? Nebylo by lepší dát je na plech a upéct v troubě?