Suroviny pro 7
7
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 288 kJ / 3 415 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 268,73 g |
| Tuky | 169,43 g |
| Vláknina | 67,30 g |
| Cholesterol | 603 mg |
| Sodík | 1,24 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 175,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová krkovice plněná česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RrrL
Moje poznámka
Vepřová krkovice plněná česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RrrL
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 5 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 11 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 26 minutami
Medvědí tlapky
hoopoo před 28 minutami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 34 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 41 minutami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 1 hodinou
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 3 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Tématické fráze:
veprova krkovice,
veprova krkovice recepty,
krkovice s česnekem,
plněná krkovička,
plněná vepřová krkovička,
vepřové na česneku,
plnena krkovice,
vepřova krkovice v celku recept,
co udelat z krkovice,
krkovice na česneku,
vepřová krkovice top recepty,
vepřová krkovička,
recepty z vepřové krkovice,
co mam udelat z krkovice,
krkovice vcelku,
recept veprova krkovice,
veprova krkovicka na cesneku,
plněná krkovička recepty,
ona dnes pomalu pečená krkovice vcelku,
vepřová krkovice recept
Suroviny:
krkovice vepřová,
česnek,
pivo světlé,
olej,
omáčka worcesterová,
zázvor,
pepř mletý,
sádlo vepřové,
kmín celý,
cibule,
česnek,
voda,
sůl
Komentáře (15)
Já teda po jiných webech s vařením nechodím,jen tady,když je přidaný odkaz,tak se podívám,jak se co dělá
Vidíš,teď mě tak napadlo,kdyby byla hezká,čerstvá a né moc silná lahůdková cibulka,tak by se ty otvory v mase(krkovička,plecko)mohly vymazat hořčicí a zasunout ty cibulky i s natí.Určitě by to bylo na řezu moc hezké
To by si mohli udělat i ti,kterým česnek nedělá dobře
Milu,opravdu jsem do hlubokých zářezů v mase poctivě zasouvala jeden stroužek česneku za druhým.Těch tunýlků v mase bylo snad 6,nebo 7 a stroužky byly dost velké
Jak píše paní nigina na Tvém blogu,že mám ten česnek na řezu jen poukládaný(vím,že to nemyslela špatně
Ale tohle jsem pekla hlavně z toho důvodu,že jsem potřebovala něco nevšedního na studenou obloženou mísu...a také se to druhý den líp krájelo,než teplá verze k obědu
Ale Mili,vždyť Ty máš to maso na řezu také velice hezké
Milu,ještě jednou díky a Luciášku,Tobě samozřejmně také
Take pridam bod, moc hezka prace s krkovici.
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=4468#comment-61...
V recepte davam odkaz aj na tento Tvoj a dnes mi napisala jedna dama, ze ten cesnak mas na tom masku poukladany, ze to nie je ten cesnak naspikovany. Ciastocne by sa mi ulavilo, pretoze uz fakt neviem, co robim zle