Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 780 kJ / 5 445 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,23 g |
| Tuky | 322,58 g |
| Vláknina | 33,10 g |
| Cholesterol | 1,50 g |
| Sodík | 609 mg |
| Sůl | 1,55 g |
| Sacharidy | 562,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řezy "zelené jablíčko"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o0LL
Moje poznámka
Řezy "zelené jablíčko"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o0LL
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 10 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 13 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 15 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 17 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 3 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 4 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 4 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 4 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 5 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 6 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 6 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 6 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty z jablek,
piškot ze solamylu,
řezy z jablek,
zelená jablka,
recept z jablek,
zelené řezy,
řezy s jablky a ze solamylu,
piskotove rezy s jablky,
piškotové řezy z jablek,
recepty z jablicek,
zeleny řezy,
řezy s jablky,
řezy s matcha kremem,
rezy z jablíčko,
jablka+rezy,
rezy s z jablek,
řezy z jablek a z tvarohu,
top recepty z jablek,
piskotove řezy s s jablky,
piškotove řezy vysoke
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
solamyl,
prášek do pečiva,
mléko,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
solamyl,
mouka hladká,
máslo,
galaretka,
jablko,
máslo,
cukr krupice,
kokos
Komentáře (3)
Jo jaký druh jablek jsi zvolil, spíš nakyslá?